Интер - Сасуоло (9 Февруари | Неделя |21:45)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Интер - Сасуоло (9 Февруари | Неделя |21:45)

Мнениеот durex » 07 фев 2014 14:24

Да бе той Коутиньо, защото в момента е мега добрия футболист, всичко на всичко да има 5 мача наистина добри, всичко останало е средна ръка. Ама защо ли ви се обяснявам изобщо, сега хейта е на мода. Като не ви се гледат Бота и Рики, сменяйте отбора, има лесно.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 фев 2014 14:29

durex написа:Да бе той Коутиньо, защото в момента е мега добрия футболист, всичко на всичко да има 5 мача наистина добри, всичко останало е средна ръка. Ама защо ли ви се обяснявам изобщо, сега хейта е на мода. Като не ви се гледат Бота и Рики, сменяйте отбора, има лесно.

Лучиано Моджи стайл ли :lol: Не, мерси. Аз съм фен на Интер още откакто Джоркаеф играеше там ;) Тарибо Уест, имаше един Маурицио Ганц, после Роналдо ... 2-3 години селски футбол няма да ме откажат ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 07 фев 2014 14:32

Щом като няма, малко повече подкрепяйте отбора, ясно е че сме зле, ама и да хейтим, положението няма да се оправи. Трябва търпение, навлизаме в нова епоха, с нов президент, който няма как за 6 месеца да ни направи като силните европейски отбори, но ясно показва, че не е безразличен към случващото се и ще предприеме мерки, но всичко с времето си. Вчера излезе новина, че ще продаде отбора на ДС Юнайтед на който също е президент и с парите ще покрие 200млн дългове на Интер.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 фев 2014 14:41

Тука работите не знам дали няма да се размиришат :? Да не се запътиме и ние към Серия B :lol:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 07 фев 2014 14:45

boabbb написа:Тука работите не знам дали няма да се размиришат :? Да не се запътиме и ние към Серия B :lol:

За? Просто погасяваме дългове, защото ако останат, ще се запътим към посредствеността, защото ще ни забранят да играем в евротурнирите.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 фев 2014 14:46

durex написа:
boabbb написа:Тука работите не знам дали няма да се размиришат :? Да не се запътиме и ние към Серия B :lol:

За? Просто погасяваме дългове, защото ако останат, ще се запътим към посредствеността, защото ще ни забранят да играем в евротурнирите.

Както миналата година умишлено не се класирахме за ЛЕ.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 07 фев 2014 14:50

W84me написа:
durex написа:

Както миналата година умишлено не се класирахме за ЛЕ.

То ако беше умишлено щеше да е добре, просто си бяхме посредствени. Няма как да бягаме умишлено от допълнителни приходи. В ЛЕ, може да направиш много пари, особено ако си единствения останал италиански представител, защото всичките пари за ТВ права отиват за Интер. Отделно пари от домакинските мачове, отделно от победите и фазата в която продължаваш, така че ЛЕ може да ти донесе достатъчно пари само ако си съсредоточен в нея, но както знаем, италианските клубове не го бръснат тоя турнир много. Сега ще видим тази година какво ще направят Наполи,юве,Лацио и Фиорентина.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 фев 2014 14:54

Лошото е, че последните мачове има по 38 души на стадиона :( Това е лоша тенденция :|

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 07 фев 2014 14:58

Момчета, я по-ведро! Имаме още цели 16 кръга да се излагаме :lol:
Ясно е, че в отбора е пълно с хора, които ставят за други отбори - Каляри, Дженоа, Юве, Милан, Сасуоло, но не и за нас. Въпреки това е недопустимо да играем толкова слабо, колкото в момента. Явно отборът е сринат психически, за което вина има и Мадзари - изпуснал е нещата :evil:
Колкото и да не ми се вярва, че го казвам, но ...трябва да стигнем до лига Европа или коефициентът ни съвсем ще се срине, а това не е добре. Повечето отбори така или иначе градят отборите си през лятото. Това ще е първото лято на Тохир. Ще поживеем и ще видим какво ще направи. Едва ли е купил гранд за да го псуват хората. Има пари човекът, ще ги извади с течение на времето и мъките (надявам се) ще свършат и няма вече да гледаме Тайдер в Интер,
За мача, всяка серия си има своя край (освен серията на Интер за поредни сезони в Серия А :mrgreen: ) - тъй че смело 1:0 и напред :!:
:mrgreen:
Последна промяна от Авалокитешвара на 10 фев 2014 18:01, променено общо 1 път.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 07 фев 2014 14:59

boabbb написа:Лошото е, че последните мачове има по 38 души на стадиона :( Това е лоша тенденция :|

Къде? В ЛЕ ли? Нормално след като играеш срещу Хайдук и всякакви такива спрели отбори, истината идва едва след 1/8 финал.

Върни се в “Интер”