УДИНЕЗЕ НАПРАВИ ИНТЕР ШАМПИОН
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Lord of memories
- Контакти:
Re: УДИНЕЗЕ НАПРАВИ ИНТЕР ШАМПИОН
Вечния приом срещу шампионите (не че адрионо не игра с ръка ама както и да е), не че гледам Италията много де.
GGMU
Lord of memories написа:Вечния приом срещу шампионите (не че адрионо не игра с ръка ама както и да е), не че гледам Италията много де.
Тва за ръката признавам че имаше такава.Но може ли за една ръка да се съди целия отбор че е корумпиран?
- Lord of memories
- Контакти:
Не знам, освен дербитата, почти не гледам Италията.
На нас ни отменят всеки мач по един чист гол (гигс срещу арсенал за шл, и роналдо-парк днеска и поне още пет случая се сещам) и изведнъж Уеб ни дава една спорна дузпа, дето даже не вижда че НЕ е дузпа, ами си е 50/50 и целата тъпа медия в целия свят се почва как сме били подкрепяни и тн ташаци на квадрат.
Да не коментирам че напоследък Пуул вкарват по поне 1 гол нередовен, но никой не гъква и нищо не казва.
На нас ни отменят всеки мач по един чист гол (гигс срещу арсенал за шл, и роналдо-парк днеска и поне още пет случая се сещам) и изведнъж Уеб ни дава една спорна дузпа, дето даже не вижда че НЕ е дузпа, ами си е 50/50 и целата тъпа медия в целия свят се почва как сме били подкрепяни и тн ташаци на квадрат.
Да не коментирам че напоследък Пуул вкарват по поне 1 гол нередовен, но никой не гъква и нищо не казва.
GGMU
CAMPIONI SIAMO NOOOOIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Честито на всички интеристи.Трета поредна година сма номер 1 в Италия.

Е Роналдо малко по прекалява с паданията си но иначе всичко си е наред.Честита да ви е 3-та поредна титла в Англия 

Интер заслужено си станаха шампион.Юве и Милан направиха безобразни полусезони,и накрая искат титлата,ми няма да стане много ясно.
Айде догодина дано ви мачкаме!

- Lord of memories
- Контакти:
Да, ама е доста по-добре от мин. година и се подобрява, не само с това а и със пасовете, айде лека.
GGMU
Masaba написа:Интер заслужено си станаха шампион.Юве и Милан направиха безобразни полусезони,и накрая искат титлата,ми няма да стане много ясно.
Е дано да не е така за догодина

Ще си иде,но ми се искаше Трезеге да остане.Едва ли ще намерим играч от неговата класа.
Ще видим все пак.Айде,лека и от мен!
Ще видим все пак.Айде,лека и от мен!

Колега, радвай се на титлата, недей да спориш с човек от манчо. Отбор с 10-15 годишна история се напъва нещо... Фъра ще си тръгне рано или късно и после какво? Пак цял живот посредственост. FORZA INTER ! ! !
A за лорда, специален поздрав от Oasis
http://www.youtube.com/watch?v=roQ1WrdVfVE&NR=1
A за лорда, специален поздрав от Oasis

http://www.youtube.com/watch?v=roQ1WrdVfVE&NR=1
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"