Можеш го и с Миньор, Жозе!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
techobg80
Контакти:

Re: Можеш го и с Миньор, Жозе!

Мнениеот techobg80 » 29 апр 2010 17:46

FCBrot написа:1-во:Първия гол на Барселона НЕ беше от засада!!!
2-ро:Втория гол беше отменен заради ИГРА С РЪКА!!!Акои има някои които тренира фyтбол в тоя форум или поне малко разбира ще каже , че това НЕ Е ИГРА С РЪКА!!!Защитник чисти топката извън полето си като тя се УДРЯ ПРАВО в ръката (прибрана ПЛЪТНО до тялото) на фътболист на Барселона...ИМА ЛИ ХОРА ТРЕНИРАЛИ ФУТБОЛ ИЛИ РАЗБИРАЩИ ПОНЕ МАЛКО?!
3-то:Ако има още 1 двубой...Бърса ще мачка

1-во: Иди на очен,да ти изпише очила!
2-ро: Научи правилника добре-ръката е факт,това влияеше пряко на резултата в мача !
3-то: Имаха 2 мача за да мачкат,видяхме че не могат!

p.s.:Впрочем,да-и двата мача Барса мачкаха...................... Топката !!! :) :) :)
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 апр 2010 18:41

БОЛИИИИ,БОЛИИИ МНОГО ГИ БОЛИ ТИЯ!!! Снощи мача не бил интересен,на мен пък ми беше най-интерестния мач,който съм гледал!Какво ми интересува мене,как сме играли в снощи?Важното е,че ги отчаяхме тия прехвалените...Футбола не е само трикчета,пасчета и разни други циркаджийски изпълнения!Както знаете,футболът е проста игра за умни хора....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 29 апр 2010 20:06

г-н Табаков , елементарната етика изсиква от мен да за почна с "Уважаеми г-н ..." . Нещо което съвсем умишлено няма да направя . По много причини . Едната е , че като фен на Байерн се чувствам обиден . Обиден от факта , че примат като вас ще стиска палци на моя отбор . От чисто лицемерие . Вие не искате Байерн да победи ... вие искате Интер да загуби . Мога да разбера феновете на Рома които желаят загуба на Интер в калчото , както и тези на Шалке , и на Манчестер Юнайтед . Защото така техните отбори ще имат възможност да станат шампиони . Но вас не мога да ви разбера . Вие пожелавате победа на Байерн от Чиста злоба . Немотивирана , неподправена и непровокирана от никого злоба . Може би само от факта , че Интер показаха на света несъстоятелността на "Мегаотбора на Барселона" ... и най-вече на неговия треньор . Като трябва да перефразирам заглавието ви то би се получило - "Можете го и с Велков , Барса" . Защото Гуардиола е един футболен запалянко с посредствени футболни познания , който по щастливо стечение на обстоятелствата е станал треньор на Барселона . Защото един истински треньор няма да извади най-високия си футболист , когато и децата виждат , че при постройката на Интер гол можеше да падне или след центриране , или при далечен удар . Нищо подобно не видяхме ... тоест видяхме няколко центрирания . Интересно защо играчите на Барса се сетиха за този прийом чак след излизането на Ибрахимович . Всъщност още в Милано Гуардиола втрещи света с опита си да обърне негативния за тима му резултат пускайки защитник на мястото на нападател . Нещо което Тони Велков едва ли би се "сетил" да направи .

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 29 апр 2010 20:55

FCBrot написа:3-то:Ако има още 1 двубой...Бърса ще мачка

:lol: Колко мача още трябва да има, да не искаш като в НБА да се играе до четири победи от седем мача. :) И на мен не ми хареса играта на Интер, но кажете ми кой закон от футболния правилник са нарушили хората :roll: . И още нещо искам да отбележа,защо никой не коментира фаловете на Меси срещу Майкон. Представям си,ако Майкон беше избил зъб на аржентинеца или го беше обърнал в рекламните пана, какъв вой щеще да се вдигне от медиите и щяха да обвинят интериста в богохулство.
Последна промяна от Madridist на 29 апр 2010 21:19, променено общо 5 пъти.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 29 апр 2010 21:13

niki87 написа:Въпреки,че бях за Интер вчера,и аз останах шокиран от играта им :shock: То бива-бива защитна игра,но това тяхното беше направо...не знам каква дума да използвам...Те нямаха атаки,нямаха удари,не владееха топката,чистеха топката кой,където види...Но са на финал.Но едно трябва да им е ясно-Байерн не е Барселона,а за такава защита си има лек,холандски лек-Ван Гаал-не...Ариен Робен!Един шут от 30 метра и приказката за Интер ще свърши 8-)

А какво да направат с човек ппо-малко срещу най-можещите играчи в света :?:
Интер ШАМПИОН :)
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 29 апр 2010 23:19

Светльо днес много се изложи с този коментар!
Аз не хареввам Интер, но не бива да се омаловажава успеха на отбора по този начин. Иначе Светльо защо не излезе да направи някакъв коментар след първия мач в Милано, когато Интер ги скъса от игра??? Това са фактите!!! Всичко е тактика, говорим за полуфинал за ШЛ, залога е огромен, победата е по-важна от всичко, включително и от коментарите след мача!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 30 апр 2010 00:02

И като е полуфинал за ШЛ на някакъв друг спорт ли трябва да играят?! Един от най-скучните и слаби мачове, който скоро съм гледал :x И не ми говорете за първия мач. Интер можеше поне да излезе от половината си. Не съм фен на нито един от двата отбора, но Жозе ми е един от най-антипатичните треньори със стила, който играе. Дано Байерн да поведе рано на финала да го видим после големия тактик Жозе Мауриньо. :twisted:

Потребителски аватар
techobg80
Контакти:

Мнениеот techobg80 » 30 апр 2010 01:40

И после реват,защо ги бият журналистите !? ! Ами как няма... ? Макар че г-н. Тъпаков е толкова журналист,колкото аз-космонавт ! Чудя му се на акъла на Томислав,защо го държи още тоя олигофрен. Може би във френския лицей,който уж бил завършил е придобил по-специални ФРЕНСКИ умения.............
Изображение Изображение Изображение

Върни се в “Интер”