СБОГОМ РОМАНТИЧНА БАРСА... Добре дошли в реалността.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: СБОГОМ РОМАНТИЧНА БАРСА... Добре дошли в реалността.
Мии можеш да питаш дългуча дегто ви пази за Меси ... Един от най-ниските футболисти в света прехвърли един от най-високите с ГЛАВА ! Мога да пиша каквото сии искам , но твоята тема смърди много повече от моето мнение ... Не дей изобщо да редиш Гигс ди имена като Малдини и Бастен ...Смешно е ..... Барцелона е каталунски отбор , има разлика в това как се изговаря на каталунск и как на чист испански , и понеже е каталунски отбор предпочитам да го пиша с " Ц " , забележката ти е повече от неумесна и глуповата .
Cukyens написа:Мии можеш да питаш дългуча дегто ви пази за Меси ... Един от най-ниските футболисти в света прехвърли един от най-високите с ГЛАВА ! Мога да пиша каквото сии искам , но твоята тема смърди много повече от моето мнение ... Не дей изобщо да редиш Гигс ди имена като Малдини и Бастен ...Смешно е ..... Барцелона е каталунски отбор , има разлика в това как се изговаря на каталунск и как на чист испански , и понеже е каталунски отбор предпочитам да го пиша с " Ц " , забележката ти е повече от неумесна и глуповата .
Но го пишеш на български

[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
SAMO INTER CHAMPION FOREVER
ADIOS SIMULATNA BARSA
ADIOS SIMULATNA BARSA
bojkyy написа:Даже пуснаха пръскачните, за да не им личът сълзите
[offtopic]

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Охо, ето че и феновете на Манчестър надигнаха глави. Жалко е да се радваш на загуба на някой, който ти самият не можеш да победиш. Много ме радва да ви чета злобните и реваншистки коментари, това значи, че още ви държи влага от миналогодишната лекция в Рим. Да, Барса каза "довиждане" на Лигата, но единствените, на които помахахме за довиждане са Интер и Байерн. Останалите вече си бяха отишли - кой на 1/8 финал, кой на 1/4 финал.
- USF
- Контакти:
Ако това е реалността, то аз се отказвам да гледам футбол! За това няма да гледам и финала между най-грозно играещите отбори в света! Ако на мястото на тези отбори бяха Несебър и Калиакра с нетърпение щях да чакам мача цял ден, а аз съм от Благоевград! Крум Савов го каза вчера преди мача, СПАСЕТЕ ФУТБОЛА ОТ ФИНАЛ ИНТЕР - БАЙРЕН!!!
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!
USF написа:Ако това е реалността, то аз се отказвам да гледам футбол! За това няма да гледам и финала между най-грозно играещите отбори в света! Ако на мястото на тези отбори бяха Несебър и Калиакра с нетърпение щях да чакам мача цял ден, а аз съм от Благоевград! Крум Савов го каза вчера преди мача, СПАСЕТЕ ФУТБОЛА ОТ ФИНАЛ ИНТЕР - БАЙРЕН!!!
Никой не те е задължил да гледаш финала, според мен ще се получи страхотен мач

USF написа:Ако това е реалността, то аз се отказвам да гледам футбол! За това няма да гледам и финала между най-грозно играещите отбори в света! Ако на мястото на тези отбори бяха Несебър и Калиакра с нетърпение щях да чакам мача цял ден, а аз съм от Благоевград! Крум Савов го каза вчера преди мача, СПАСЕТЕ ФУТБОЛА ОТ ФИНАЛ ИНТЕР - БАЙРЕН!!!
Поредния комплексиран фен на Барса или Ман Ю,не съм сигурен

Миналата година Барселона с първия си точен удар в 93 минута игра финал за ШЛ. Тогава защо никой не се оплака от играта на Челси, които играха също дефанзивен футбол,бяха с човек повече и то на собствения си стадион . Причината от това недоволство на някои фенове на каталунците,според мен не е играта на Интер, а горчивината от отпадането и изпускането на мечтата да играят финал на Бернабеу
Говорят за трансферите на Реал, а не виждат, че те са хвърлили близо 100 милиона евро в морето(визирам трансферите на Ибрахимович и Чигрински). И моля ви спрете вече със споменаването на отбора Реал Мадрид след всеки ваш неуспех, ние може и още 50 години да отпадаме, но поне това се радвам на нашите фенове, че гледат причините в нашия отбор, веднъж не съм видял да се спомене Барселона. Отнасяй се с другия, така както искаш той да се отнася с теб

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:Миналата година Барселона с първия си точен удар в 93 минута игра финал за ШЛ. Тогава защо никой не се оплака от играта на Челси, които играха също дефанзивен футбол,бяха с човек повече и то на собствения си стадион . Причината от това недоволство на някои фенове на каталунците,според мен не е играта на Интер, а горчивината от отпадането и изпускането на мечтата да играят финал на БернабеуГоворят за трансферите на Реал, а не виждат, че те са хвърлили близо 100 милиона евро в морето(визирам трансферите на Ибрахимович и Чигрински). И моля ви спрете вече със споменаването на отбора Реал Мадрид след всеки ваш неуспех, ние може и още 50 години да отпадаме, но поне това се радвам на нашите фенове, че гледат причините в нашия отбор, веднъж не съм видял да се спомене Барселона. Отнасяй се с другия, така както искаш той да се отнася с теб
![]()
От одеве тва им се обяснява, те не го приемат. При футболистите крушата не пада по далеч от дървото, Валдес тръгнал да бие Моуринио, оправданието му било, че дразнел каталунците, а той човека празнува с феновете на Интер