dodo7271 написа:Какво сте нападнали човека? Може да беше пиян, но затова пък казва чистата истина. Ако в България беше вкаран такъв гол като на Милито, щеше да стане страшно - съдията, уговорки, конспирации. А от Барса какво направиха - поздравиха Интер за добрата игра и признаха, че те са играли слабо. Вас може би ви е яд, че Михов просто казва истината, че БЪЛГАРСКИТЕ ФЕНОВЕ и ЖУРНАЛИСТИ СА НАПЪЛНО СБЪРКАНИ, ТЪПИ, ПРОСТИ, ЗЛОБНИ И ПРИМИТИВНИ?
Леле! Голяма страст, голяма емоция, ... голяма .... (айде да не дразня аудиторията)!
Каква точно истина каза Михов? Било престъпление, че имало засада при третия гол. ... Сефте, както се казва на чист балкански. Такива работи стават. Не е добре да ги има, но съдиите и те са хора. Отделно това, че Барса не може да се оплаче от липса на съдийска подкрепа през последните години.
Единствената истина, която каза Михов бе, че ако това стане в България до паметника Левски ще има още едно бесило. Само ще добавя: Особено, ако не дай Боже е срещу Левски.
БЪЛГАРСКИТЕ ФЕНОВЕ и ЖУРНАЛИСТИ СА НАПЪЛНО СБЪРКАНИ, ТЪПИ, ПРОСТИ, ЗЛОБНИ И ПРИМИТИВНИ?
Аз съм Български фен и ако имаш и мен предвид в това си словоиз
блеяние определено вдигаш нивото на адреналина ми.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.