Чест не му прави на Валентин Михов...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

iohan.law
Контакти:

Re: Чест не му прави на Валентин Михов...

Мнениеот iohan.law » 21 апр 2010 08:52

forzajuve написа:Абе има калчополи и в шампионската лига.Слабо,силно,пак от засада вкарахте.Сега Барса вместо 1 ,ще се напъва за два гола.Ако това не е подпиране

Тук бих казал само "Бог бави, но не забравя" - спомни си мача с немците..... Май Михов наистина беше пиян!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 21 апр 2010 09:03

Какво сте нападнали човека? Може да беше пиян, но затова пък казва чистата истина. Ако в България беше вкаран такъв гол като на Милито, щеше да стане страшно - съдията, уговорки, конспирации. А от Барса какво направиха - поздравиха Интер за добрата игра и признаха, че те са играли слабо. Вас може би ви е яд, че Михов просто казва истината, че БЪЛГАРСКИТЕ ФЕНОВЕ и ЖУРНАЛИСТИ СА НАПЪЛНО СБЪРКАНИ, ТЪПИ, ПРОСТИ, ЗЛОБНИ И ПРИМИТИВНИ?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 21 апр 2010 09:33

dodo7271 написа:Какво сте нападнали човека? Може да беше пиян, но затова пък казва чистата истина. Ако в България беше вкаран такъв гол като на Милито, щеше да стане страшно - съдията, уговорки, конспирации. А от Барса какво направиха - поздравиха Интер за добрата игра и признаха, че те са играли слабо. Вас може би ви е яд, че Михов просто казва истината, че БЪЛГАРСКИТЕ ФЕНОВЕ и ЖУРНАЛИСТИ СА НАПЪЛНО СБЪРКАНИ, ТЪПИ, ПРОСТИ, ЗЛОБНИ И ПРИМИТИВНИ?

Леле! Голяма страст, голяма емоция, ... голяма .... (айде да не дразня аудиторията)!
Каква точно истина каза Михов? Било престъпление, че имало засада при третия гол. ... Сефте, както се казва на чист балкански. Такива работи стават. Не е добре да ги има, но съдиите и те са хора. Отделно това, че Барса не може да се оплаче от липса на съдийска подкрепа през последните години.
Единствената истина, която каза Михов бе, че ако това стане в България до паметника Левски ще има още едно бесило. Само ще добавя: Особено, ако не дай Боже е срещу Левски.
БЪЛГАРСКИТЕ ФЕНОВЕ и ЖУРНАЛИСТИ СА НАПЪЛНО СБЪРКАНИ, ТЪПИ, ПРОСТИ, ЗЛОБНИ И ПРИМИТИВНИ?

Аз съм Български фен и ако имаш и мен предвид в това си словоизблеяние определено вдигаш нивото на адреналина ми.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
lapduh
Контакти:

Мнениеот lapduh » 21 апр 2010 09:46

Браво май само Михов е гледал мача на две уискита

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 21 апр 2010 09:48

Незнам защо нападате Вальо Михов,след като той е по-интелегинтен и разбира повече от футбол от 90% от хората в този форум.

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 21 апр 2010 13:33

Незнам ама аз останах с впечетление че Вальо Михов беше накъркан но тои е поканен да коментира като фен на Барса и е нормално да бъде разочарован след такъв бой особенно като си очаквал да се случи нещо различно.Явно беше забравил какво се случи миналата година срещу Челси,аз си спомням и какво стана срещу Милан на един полуфинал преди няколко години когато престъпно гол на Шева бе отменен и Барса продължи така че на всеки шампионат има такива грешки.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 21 апр 2010 13:34

И аз не мога да разбера защо нападате професор Михов толкова остро.Той си каза правилно ,че не омаловажава успеха на Интер ,но 3-я гол си е престъпление срещу футбола и това си е така.Такава засада никой не може да ме убеди ,че съдията я е изпуснал ,както и тази на Байерн срещу Фиорентина :evil:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 21 апр 2010 13:38

Разбрахме, че е фен на барса, нямаше смисъл да се прави на отворен, дори след края на мача...

sirdoneff
Контакти:

Мнениеот sirdoneff » 21 апр 2010 16:22

А защо никой не коментира , какво престъпление срещу футбола са двете чисти 100% положения , които същия съдия , който обявявате за помагач на Интер, спря заради абсолютно несъществуваща засада???? Защо винаги се говори как имало гол от засада , ами вижте статистиката от мача и ще разберете че Барса не е надиграван така откакто Гуардиола е трньор. Не може съдията да е ощетил Барса за третия гол , а за "засадите" срещу Интер да се правим, че всичко е ок. Мен лично много ме е яд че разултата е само 3:1!!! :idea:

Върни се в “Интер”