КОЙ ЩЕ Е ШАМПИОН В ИТАЛИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: КОЙ ЩЕ Е ШАМПИОН В ИТАЛИЯ
Фен съм на Милан, но с тази игра не заслужаваме , най - вероятно ще е Рома защото са най - постоянни , а и нямат мачове в европа , което е допълнително предимство.
-
- Контакти:
Вярвам че най накрая Рома ще бъде шампион !!! Апък и как Интер да е като загуби директния двубой нестава така има си правила в играта
Сори но ще вдигаме купа и титла на Олимпико

Сори но ще вдигаме купа и титла на Олимпико

Симпатизирам на "вълците" ,програмата им е перфектна шест кръга преди края.На Интер следващите им два мача са от ключово значение според мен: на 11 април гостуване на Фиорентина и на 18 Интер-Ювентус-този мач въпреки слабата форма на Юве ,винаги е със голям заряд.Така че при грешка в един от тези два мача-Рома е шампион.
redinfection написа:Вярвам че най накрая Рома ще бъде шампион !!! Апък и как Интер да е като загуби директния двубой нестава така има си правила в играта![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сори но ще вдигаме купа и титла на Олимпико![]()
![]()
![]()
![]()
Водещият световен букмейкър Bet365 все още определя Интер като фаворит за титлата в Серия А:
Отбор Коефициент
Интер 1,61
Рома 3,00
Милан 7.50
нещо да добавиш "специалисте"........
Последна промяна от techobg80 на 05 апр 2010 11:32, променено общо 1 път.

Иска ми се да е Милан, но реално погледнато шампион ще е Интер!
РОМА 

[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
- ZinedineZidane
- Контакти:
techobg80 написа:redinfection написа:Вярвам че най накрая Рома ще бъде шампион !!! Апък и как Интер да е като загуби директния двубой нестава така има си правила в играта![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Водещият световен букмейкър Bet365 все още определя Интер като фаворит за титлата в Серия А:
Отбор Коефициент
Интер 1,61
Рома 3,00
Милан 6.50
Ти без малко да го затапиш...то ако фаворитите на букмейкърите печелеха винаги... Прост пример за онагледяване: ЦСКА-Монтана - 1.18–––6.00–––12.00, резултатът е известен. Значи, всеки, който е казал Х преди мача, щеше да бъде наречен "специалист" от капацитет като тебе!
По темата: Интер ще загуби точки поне веднъж, зависи дали Рома ще спечели всичко до края!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Рома ще е шампион.
ZinedineZidane написа:techobg80 написа:redinfection написа:Вярвам че най накрая Рома ще бъде шампион !!! Апък и как Интер да е като загуби директния двубой нестава така има си правила в играта![]()
![]()
![]()
![]()
Отбор Коефициент
Интер 1,61
Рома 3,00
Милан 6.50
Ти без малко да го затапиш...то ако фаворитите на букмейкърите печелеха винаги... Прост пример за онагледяване: ЦСКА-Монтана - 1.18–––6.00–––12.00, резултатът е известен. Значи, всеки, който е казал Х преди мача, щеше да бъде наречен "специалист" от капацитет като тебе!
По темата: Интер ще загуби точки поне веднъж, зависи дали Рома ще спечели всичко до края!
Напълно съм сългасен с колегата, а иначе по темата : И на мен Рома са ми по- симпатичните и искам да станат шампиони обаче ще им е много трудно

Няма мъже, които търсят само секс, просто някои жени не мога да дадат друго.
- storm
- Контакти:
techobg80 написа:MaRTo1233 написа:Ювеееее!!Е дано поне другата година де
Че махнаха и "интертото" !!! къде ще играят догодина-незнам. на Данониадата може би......
С фен на отбор без значителни успехи ми е скучно да споря

п.с Единствен дурекса става защото има аргументи.
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]