Интер - Челси (1/8 финал на ШЛ)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Интер - Челси (1/8 финал на ШЛ)

Мнениеот maldin1 » 25 фев 2010 16:35

megan fox написа:Лъжеш като дърт циганин!!! През 2008-а спечелихте 4 трофея! Единствените 2 отбора, които са печелили по 5 трофея са Аякс и Барселона!
П.П. И недей забравя, че в Англия имате 2 купи - FA и Карлинг, т.е. при вас е по-лесно да се спечелят 5-6 трофея за 1 година!!! Все едно в Каталуня отново да почне да се провежда турнира за купата на Каталуня (Барса е рекордьор по спечелването й) и хоп Барса щеше да има 7 трофея за миналата година!
За тия 6 трофея щяхте да си мечтаете ,ако на 1/2 финала не беше свирил ония престъпник Овребро.Снощния съдия беше нещо подобно спестени червен картон и дузпа.Е съдийте ,ако не мразят Челси не знам вече какво става.......
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 25 фев 2010 17:41

maldin1 написа:
megan fox написа:Лъжеш като дърт циганин!!! През 2008-а спечелихте 4 трофея! Единствените 2 отбора, които са печелили по 5 трофея са Аякс и Барселона!
П.П. И недей забравя, че в Англия имате 2 купи - FA и Карлинг, т.е. при вас е по-лесно да се спечелят 5-6 трофея за 1 година!!! Все едно в Каталуня отново да почне да се провежда турнира за купата на Каталуня (Барса е рекордьор по спечелването й) и хоп Барса щеше да има 7 трофея за миналата година!
За тия 6 трофея щяхте да си мечтаете ,ако на 1/2 финала не беше свирил ония престъпник Овребро.Снощния съдия беше нещо подобно спестени червен картон и дузпа.Е съдийте ,ако не мразят Челси не знам вече какво става.......

Спестени червени картони ли :roll: :lol: :lol: Ти си гледал друг мач! Знам,че те е яд ама недей така сега...Щом е имало дузпа защо не я свириха? Ако няма, защо не показаха жълт картон на Дрогба за симулация!?! И в давата случая са ощетени и двата отбора! За мен при онази ситуция и можеше и неможеше да се свири дузпа! Снощи четох,че и при вас съдията ви е побутнал за да спечелите 3-те точки...сега вече си личи,че сте най-бутания отбор в Серия А! Ако не ви дадът дузпа или червен картон на противников играч,все едно не съм гледал Милан.Както и да е злобата край няма...ние спечелихме ,така че кой квото иска да казва

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 25 фев 2010 23:16

Интер игра страхотно и успя да вкара своите положения...Челси изтърваха своя шанс за Х,но така и реваншът ще е по-интересен :)

Върни се в “Интер”