Gutev написа:Незнам защо ни честитиш, аз не съм доволен от нея, бяхме по-добрия отбор и трябваше да спечелим
+1
И аз не съм доволен, смазахме ги с осакатен състав, по-чистите положения бяха за Рома. 2 принудителни смени и Мексес и Перота доиграват мача с контузии. Просто свинщина от страна на явно не толкова техничните, но здрави физически тъмнокожи и сръбски цигани из отбора на Интер. Спести на Станкович на 5-6 пъти жълт, накрая му го даде и после му спести за още 2 фала. На Балотели нарисуван червен в краката на Мота, дава фал - картон не. Но веднага след това дава на Пизаро. Вместо да ги окопити малко с картони, той им разреши да си правят каквото поискат, а на Рома им отряза крилата рано-рано.
Само да вметна, че Де Роси е в болница в Милано след удара на Виейра с лакът в главата му, фал, за който Виейра не получи даже жълт.
Подарена точка за Интер. То затова в Италия мачкат, а като излезнат в Европа ГИ мачкат, защото там свирят нормално. Справка Рома-Фулъм, два червени картона за фалове отзад на играчи на Фулъм, а днес имаше поне 3-4 такива фалове.