Интер - Рома (Прогнози и мнения)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Интер - Рома (Прогнози и мнения)

Мнениеот durex » 08 ное 2009 23:15

Flash1912 написа:
durex написа:1:1 :) Айде пак съдията ви виновен.А като одариха без топка Станкович,защо не показаха червен картон на играч на Рома.Така че стига сте се оправдавали с тези съдии

КОГА СА ГО ОДАРИЛИ БЕ ? ЩО СИ ИЗМИСЛЯШ?

Не си измислям одариха го даже се даржеше за устната

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 08 ное 2009 23:17

Незнам защо като домакини сме много зле...

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 08 ное 2009 23:38

Честита точка на Рома

Потребителски аватар
Gutev
Контакти:

Мнениеот Gutev » 08 ное 2009 23:39

Незнам защо ни честитиш, аз не съм доволен от нея, бяхме по-добрия отбор и трябваше да спечелим

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 08 ное 2009 23:47

Gutev написа:Незнам защо ни честитиш, аз не съм доволен от нея, бяхме по-добрия отбор и трябваше да спечелим

+1

И аз не съм доволен, смазахме ги с осакатен състав, по-чистите положения бяха за Рома. 2 принудителни смени и Мексес и Перота доиграват мача с контузии. Просто свинщина от страна на явно не толкова техничните, но здрави физически тъмнокожи и сръбски цигани из отбора на Интер. Спести на Станкович на 5-6 пъти жълт, накрая му го даде и после му спести за още 2 фала. На Балотели нарисуван червен в краката на Мота, дава фал - картон не. Но веднага след това дава на Пизаро. Вместо да ги окопити малко с картони, той им разреши да си правят каквото поискат, а на Рома им отряза крилата рано-рано.

Само да вметна, че Де Роси е в болница в Милано след удара на Виейра с лакът в главата му, фал, за който Виейра не получи даже жълт.

Подарена точка за Интер. То затова в Италия мачкат, а като излезнат в Европа ГИ мачкат, защото там свирят нормално. Справка Рома-Фулъм, два червени картона за фалове отзад на играчи на Фулъм, а днес имаше поне 3-4 такива фалове.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 08 ное 2009 23:52

Айде айде пак съдиите.КАзах ти и на вас ви спестиха червен картон,ама не съм ревнал да се оправдавам с това.Така че 1:1 е справедлив резултат с оглед на показаното.Скоро такава грозна игра и на двата отбора не бях наблюдавал

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 09 ное 2009 00:12

durex написа:Айде айде пак съдиите.КАзах ти и на вас ви спестиха червен картон,ама не съм ревнал да се оправдавам с това.Така че 1:1 е справедлив резултат с оглед на показаното.Скоро такава грозна игра и на двата отбора не бях наблюдавал

Абе ти май не правиш разлика между умишлен и неумишлен фал. Менез удари при тичането Станкович и то толкова леко, че той се държа за устната, за да го забележи някой. И съм съгласен - ако това е червен картон, то Интер трябваше да завършат без Виейра, Балотели и Станкович, и тримата доказани цигани.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 09 ное 2009 00:32

Flash1912 написа:
durex написа:Айде айде пак съдиите.КАзах ти и на вас ви спестиха червен картон,ама не съм ревнал да се оправдавам с това.Така че 1:1 е справедлив резултат с оглед на показаното.Скоро такава грозна игра и на двата отбора не бях наблюдавал

Абе ти май не правиш разлика между умишлен и неумишлен фал. Менез удари при тичането Станкович и то толкова леко, че той се държа за устната, за да го забележи някой. И съм съгласен - ако това е червен картон, то Интер трябваше да завършат без Виейра, Балотели и Станкович, и тримата доказани цигани.

Виж че не са цигани не са.Не съм гледал фала на Виейра и немога да коментирам,но наистина Станкович заслужаваше да бъде изгонен - ето признавам си

silver777
Контакти:

Мнениеот silver777 » 16 ное 2009 16:58

Интер направи равен, защото охлювите "Ювентуззз" трябва да не се отчаят напълно :)

brujo13
Контакти:

Мнениеот brujo13 » 18 ное 2009 17:19

silver777 написа:Интер направи равен, защото охлювите "Ювентуззз" трябва да не се отчаят напълно :)

:mrgreen:
MASKIRAI SE I SE PRISAEDINI KAM DVIZENIETO!!!

Върни се в “Интер”