Удинезе - Интер ( 1/8 финал | Купа на Италия)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Удинезе - Интер ( 1/8 финал | Купа на Италия)
Абе вие и без да ви свирят дузпа си мисля, че трябва да отстраните отбор борещ се да не изпадне, играещ с 3-4 титуляри. Не съм го гледал мача не мога да коментирам ситуациите. Факт е, че след добрият старт зациклихте доста здраво. Няма и помен от играта ви срещу една Рома например или срещу нас. Без да развърже кесията рязания и догодина ще цъкате само в Калчото, а това ще ви донесе нови финансови загуби.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Сезона си върви към трагедия
Мадзари тази вечер много здраво ме ядоса. Цъкат едни и същи 11 в Калчото с тук-там една промяна (заради контузия разбира се) и сега изведнъж ми пуска 9 резерви в един мач. Ми прави на 2 мача 2-3 промени и сега пусни един микс или направо пусни 8-9 титуляри все едно ще им стане нещо ако за 4 месеца в 1 седмица направат 3 мача. Сега оправданието е, че ще могат да се концентрират в Калчото... е видяхме ги досега кво направиха като играеха по 1 мач в седмица

Мадзари тази вечер много здраво ме ядоса. Цъкат едни и същи 11 в Калчото с тук-там една промяна (заради контузия разбира се) и сега изведнъж ми пуска 9 резерви в един мач. Ми прави на 2 мача 2-3 промени и сега пусни един микс или направо пусни 8-9 титуляри все едно ще им стане нещо ако за 4 месеца в 1 седмица направат 3 мача. Сега оправданието е, че ще могат да се концентрират в Калчото... е видяхме ги досега кво направиха като играеха по 1 мач в седмица

Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Мадзари не струва
Страмачони според мен е в пъти по - добър вариант от този и според мен ако не бяха множеството контузии Страмата можеше да направи доста неща.

Няма засада наистина. Втората дузпа не съществува, а първата беше пропусната. "Интер" ще влезе в тройката заради парите на Тохир. Не мога да проумея привърженици на съдийския отбор какво коментират другите? Нали "Юве" отпадна от Европа и за пореден път ще се съсредоточи върху изявите си в Междугалактическата лига 

"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!