ИНТЕР ВЗЕ ПОД НАЕМ СНАЙДЕР ОТ РЕАЛ МАДРИД
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ИНТЕР ВЗЕ ПОД НАЕМ СНАЙДЕР ОТ РЕАЛ МАДРИД
Много добро попълние, но не знам в каква форма не съм го виждал скоро в мач. Дано ви помогне да стигнете поне до четвъртфинал в ШЛ. Бях му голям фен в Аякс, но след като отиде в Реал Мадрид кариерата му замря дано успеете да я съживите.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- ChElSeA_FaN
- Контакти:
Това офицялно ли е ??? Може да е само поредната спекулация. 

[wrapimg=]http://chelsea-blues.ru/0000news/lampschampion.jpg[/wrapimg]
Интер направиха много силна селекция тази година нямат слаб пост,имат Мауринио и мисля ,че в Италия отново няма да има кой да ги спре,като дори мисля ,че при малко повече късмет в ШЛ може да направят нещо запомнящо се защо не и да спечелят купата всичко си имат само не и вътрешна конкуренция.В момента в Италия имам чувството ,че първенстовото е на нивото на Бундеслигата ако не и по - слабо!
Tom Kruz написа:Интер направиха много силна селекция тази година нямат слаб пост,имат Мауринио и мисля ,че в Италия отново няма да има кой да ги спре,като дори мисля ,че при малко повече късмет в ШЛ може да направят нещо запомнящо се защо не и да спечелят купата всичко си имат само не и вътрешна конкуренция.В момента в Италия имам чувството ,че първенстовото е на нивото на Бундеслигата ако не и по - слабо!
Прав си нивото на Калчото падна драстично за жалост.През тази година си мисля че само Юве ще са конкурентнти на Интер,защото Милан си разпродадоха най-добрия футболист,а като гледам и Пирло мисли да ходи в Челси и няма да са толкова силни

ChElSeA_FaN написа:Това офицялно ли е ??? Може да е само поредната спекулация.
Ами още не защото трябва Снайдер да се сългаси и готово.До колкото съм запознат преди две седмици е изявил голямо желание да дойде при нас и си мисля,че няма да има проблем да го вземем