Уф...смърди на ултра-миланистка статия![]()
Да не те заболя от истината

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Уф...смърди на ултра-миланистка статия![]()
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
arekusanderu написа:Фамилия Морати маи привърши парите,а и съдружника му от Пирели вече не дава,така че нещата отиват на зле.А и да се продаде най добрият им футболист на някакъв си Анжи,меко казано е смешно.......но 35 милиона както и да ги погледнеш са доста пари.........тази година ще е много тежка за Интер,и ако влезе в първата шестица на Скудето ще е цяло чудо.........
Chicharito написа:arekusanderu написа:Фамилия Морати маи привърши парите,а и съдружника му от Пирели вече не дава,така че нещата отиват на зле.А и да се продаде най добрият им футболист на някакъв си Анжи,меко казано е смешно.......но 35 милиона както и да ги погледнеш са доста пари.........тази година ще е много тежка за Интер,и ако влезе в първата шестица на Скудето ще е цяло чудо.........
Май не си добре с главата, Интер ще е в топ 3 със сигурност. Юве все още не са това което бяха, Рома въпреки парите и те не са стигнали чак толкова високо ниво все още, Наполи да доста са добри, но ще видим от тях може да се очаква всичко, а за Милан не мисля че са толкова добри колкото ги искара автора на темата, а и още едан година мина и стават със средна възраст 89 години това не е "+".
Жоржиньо написа:Chicharito написа:arekusanderu написа:Фамилия Морати маи привърши парите,а и съдружника му от Пирели вече не дава,така че нещата отиват на зле.А и да се продаде най добрият им футболист на някакъв си Анжи,меко казано е смешно.......но 35 милиона както и да ги погледнеш са доста пари.........тази година ще е много тежка за Интер,и ако влезе в първата шестица на Скудето ще е цяло чудо.........
Май не си добре с главата, Интер ще е в топ 3 със сигурност. Юве все още не са това което бяха, Рома въпреки парите и те не са стигнали чак толкова високо ниво все още, Наполи да доста са добри, но ще видим от тях може да се очаква всичко, а за Милан не мисля че са толкова добри колкото ги искара автора на темата, а и още едан година мина и стават със средна възраст 89 години това не е "+".
Махни го тоя,далече е от големите да си гледа неговата Чезена как ще отпадне и да не се бута при големите!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта