Самоубийството на Интер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Re: Самоубийството на Интер

Мнениеот george_speed75 » 10 авг 2011 20:05

Уф...смърди на ултра-миланистка статия :lol: :lol:

Да не те заболя от истината :)
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 10 авг 2011 20:16

Фамилия Морати маи привърши парите,а и съдружника му от Пирели вече не дава,така че нещата отиват на зле.А и да се продаде най добрият им футболист на някакъв си Анжи,меко казано е смешно.......но 35 милиона както и да ги погледнеш са доста пари.........тази година ще е много тежка за Интер,и ако влезе в първата шестица на Скудето ще е цяло чудо......... ;)
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 10 авг 2011 21:12

Знае ли човек ,може това подмладяване на състава ,да се окаже супер успешно,все пак идват футболисти които са гладни за успехи.

Потребителски аватар
Chicharito
Контакти:

Мнениеот Chicharito » 10 авг 2011 21:18

arekusanderu написа:Фамилия Морати маи привърши парите,а и съдружника му от Пирели вече не дава,така че нещата отиват на зле.А и да се продаде най добрият им футболист на някакъв си Анжи,меко казано е смешно.......но 35 милиона както и да ги погледнеш са доста пари.........тази година ще е много тежка за Интер,и ако влезе в първата шестица на Скудето ще е цяло чудо......... ;)

Май не си добре с главата, Интер ще е в топ 3 със сигурност. Юве все още не са това което бяха, Рома въпреки парите и те не са стигнали чак толкова високо ниво все още, Наполи да доста са добри, но ще видим от тях може да се очаква всичко, а за Милан не мисля че са толкова добри колкото ги искара автора на темата, а и още едан година мина и стават със средна възраст 89 години това не е "+". ;)

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 10 авг 2011 21:54

Chicharito написа:
arekusanderu написа:Фамилия Морати маи привърши парите,а и съдружника му от Пирели вече не дава,така че нещата отиват на зле.А и да се продаде най добрият им футболист на някакъв си Анжи,меко казано е смешно.......но 35 милиона както и да ги погледнеш са доста пари.........тази година ще е много тежка за Интер,и ако влезе в първата шестица на Скудето ще е цяло чудо......... ;)

Май не си добре с главата, Интер ще е в топ 3 със сигурност. Юве все още не са това което бяха, Рома въпреки парите и те не са стигнали чак толкова високо ниво все още, Наполи да доста са добри, но ще видим от тях може да се очаква всичко, а за Милан не мисля че са толкова добри колкото ги искара автора на темата, а и още едан година мина и стават със средна възраст 89 години това не е "+". ;)

Махни го тоя,далече е от големите да си гледа неговата Чезена как ще отпадне и да не се бута при големите!

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 10 авг 2011 22:53

Жоржиньо написа:
Chicharito написа:

Махни го тоя,далече е от големите да си гледа неговата Чезена как ще отпадне и да не се бута при големите!

по добре фен на ЧЕЗЕНА,отколкото Евроидиот от Подуене,а с главата съм си добре,и информация черпя от извора..........тоест от феновете на Интер в Италия........
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 10 авг 2011 23:42

Не говорим за фенски пристрастия от България,аз съм фен на Интер и ти казвам,че Чезена са далече от големите просто..Това е истината борете се за спасение.

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 11 авг 2011 11:54

Има 2 гледни точка, тази на Морати и тази на обикновенния фен като мен.Съгласен съм че 35 милиона за играч на 30 годинки не е малко, а и след като играчът вижда 60 милиона за 3 години .. трудно би отказал.Обаче при Снайдер положението е много по различно.Съществува голям риск да се получи нещо като Ливерпул след като Шаби си тръгна (примерно) да сме тотално неравностойни на другите отбори което със сигурност ще доведе на още по-големи финансови загуби.Всички разбират нуждата на клуба от свежи пари, но да не бъде за сметка на резултатите и спортно техническаат част ..
Ако тези около 60 милиона от двамата (грубо казано) бъдат реинвестирани, остава въпроса кой ще бъде купен?Тевез ми изглежда като изключително ненужен футболист, който играе според настроението и е доста рисков .. Интер в момента има нужда от халф, нещо като Фабрегас, креативен, който да мисли на терена..Трябва и да се залага малко на школата все пак ..
Аз лично не съм никак оптимист за следващия сезон, с тези играчи мястото ни е в борбата за топ3, не може да купува недоказании посредствени играчи и да очакваме чудеса .. е нямакак да стане ;)
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 11 авг 2011 14:19

Той сезонът още не е започнал, вие слагате рибата в тигана. Почакайте поне трансферният период да свърши. Интер няма как да изпзлезе извън топ три. Това е минимум. Милан ще го видим. Последният път, когато Милан защитава титлата си е от преди повече от 15 години.
Форца Интер
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Mitio71
Контакти:

Мнениеот Mitio71 » 26 авг 2011 11:14

Да не мислите, че на Морати му е лесно да продава Ето'о. След този трансфер, такъв на Снайдер няма как да има. Преди всичко Интер, както и всички други отбори, трябва да изчисти задълженията си. Купиха млади, талантливи играчи, за които съм сигурен, че ще се говори много следващите годините. Да, тази вероятно няма да премине по най-добрия начин, но навсякъде трябва търпение. Гасперини е доста добър треньор и очевидно го бива в налагането на млади играчи.

Върни се в “Интер”