Шампионът на Италия Интер е готов да предложи 34 милиона паунда на Лион за услугите на Карим Бензема. „Нерадзурите” усилено търсят нов нападател, тъй като най-вероятно Златан Ибрахимович ще напусне клуба.
Президентът на Лион Жан-Мишел Ола наскоро заяви, че „нито един играч не е непродаваем”, като по този начин даде увереност на Интер.
Освен италианския шампион, апетити към френския национал има и Манчестър Юнайтед.
Въпреки огромния интерес обаче, самият 21-годишен футболист не бърза с трансфер. Той не иска да застрашава шансовете си за участие на Световното в ЮАР с евентуален трансфер и затова смята да остане в Лион.
АКо наистина го купят бих казал че ще спечелят само от този трансфер,нека предателя Ибрахимович като иска да си ходи, Бензема е много по добър от него...
ИНТЕР ЩЕ ОТПРАВИ ОФЕРТА ЗА БЕНЗЕМА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ИНТЕР ЩЕ ОТПРАВИ ОФЕРТА ЗА БЕНЗЕМА
Според мен е абсурд този трансфер да стане факт.
INTER CLUB BULGARIA https://www.facebook.com/ICBulgaria/
Аз искам Ибрахимович да остане,като вземат Диего Милито и евентуално Бензема,сме най-големите! 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
незнам що за човек,може да нарече ЗЛАТАН предател, при положение,че 3 сезона влачи отбора на гърба си !!! в ИНТЕР трябва тотална чистка,а за това се почва от защитата. само с нападатели не става....... фен съм на ИНТЕР откакто се помня и ще остана завинаги такъв, а ИБРАХИМОВИЧ е един от най големите играчи които сме имали някога. FORZA INTER !!!

techobg80 написа:незнам що за човек,може да нарече ЗЛАТАН предател, при положение,че 3 сезона влачи отбора на гърба си !!! в ИНТЕР трябва тотална чистка,а за това се почва от защитата. само с нападатели не става....... фен съм на ИНТЕР откакто се помня и ще остана завинаги такъв, а ИБРАХИМОВИЧ е един от най големите играчи които сме имали някога. FORZA INTER !!!
Предател е защото иска да си тръгне заради шампионската лига,а това ще рече че не вярва Интер да го спечели
durex написа:techobg80 написа:незнам що за човек,може да нарече ЗЛАТАН предател, при положение,че 3 сезона влачи отбора на гърба си !!! в ИНТЕР трябва тотална чистка,а за това се почва от защитата. само с нападатели не става....... фен съм на ИНТЕР откакто се помня и ще остана завинаги такъв, а ИБРАХИМОВИЧ е един от най големите играчи които сме имали някога. FORZA INTER !!!
Предател е защото иска да си тръгне заради шампионската лига,а това ще рече че не вярва Интер да го спечели
не съм съгласен. Морати така и не се научи че за успехи трябват класни халфове,ама наистина класни...... виж за нападатели-винаги сме имали. като се сетиш само и ти става драго на душата-КЛИНСМАН,ВИЕРИ, БАТИСТУТА,РОНАЛДО,АДРИАНО,ИБРАХИМОВИЧ.......... Но плеймеикър като КАКА или даже РИКЕЛМЕ, ако щеш не сме имали от десетилетия.

- WALENTINAAA
- Контакти:
В една друга тема четох, че президента на Лион иска 80 млн. паунда за Бензема. Тези пари за един играч единствено би извадил Перез, ама той не иска французина.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
WALENTINAAA написа:БЕНЗЕМА ЩЕ ДПЙДЕ ПРИ НААААААС !
Незнам кой ще дойде при вас,ама аз бих дошъл у вас