Ще си позволя да цитирам един много голям човек - Тити Папазов:
това което можеш да изживееш с Левски, не може да го изживее никой....Ни Фергюсън....ни Мергюсън.....това е........

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
bigbonusprize написа:Не мога да ви разбера, но и не ви съдя. Ваша работа кой харесвате.
Ще си позволя да цитирам един много голям човек - Тити Папазов:
това което можеш да изживееш с Левски, не може да го изживее никой....Ни Фергюсън....ни Мергюсън.....това е........
vladimirvichev написа:Тази година като ви напуснат Ето'о и Снайдер ще си заемете мястото на което бяхте преди Калчополи. Всичко ще си дойде на мястото и най-вече Ювентус, който ще се бори за титлата с Милан.
FORZA JUVE , GRANDE DEL PIERO
Cesc Fabregas написа:А тея ако ти кажа колко пъти съм ги слушал, няма да ми повярваш сигурно. То не беше след Ибрахимович, после след Моуриньо, сега пак...чакаме!
megan fox написа:Cesc Fabregas написа:А тея ако ти кажа колко пъти съм ги слушал, няма да ми повярваш сигурно. То не беше след Ибрахимович, после след Моуриньо, сега пак...чакаме!
И не ми казвай, че си доволен от предстаявнето на отбора ви, след заминаването на Жозе? Колко от трофеите от требъла успяхте да защитите миналият сезон?![]()
Cesc Fabregas написа:cska_90 написа:MERDA INTER!
Va fan culo!!![]()
![]()
Аре стегнете се малко- и си подкрепяйте БГ отборите!!Да ви таковам и измилените отбори-дето сте ги гледали само на ракия и салата у вас!![]()
Айде да ви го тура на измислените отбори тогава! Кур за Левски! Кур и за ЦСКА! Ей, да му писне на човек от тъпанарщините ви!
ultralevski написа:Cesc Fabregas написа:cska_90 написа:MERDA INTER!
Va fan culo!!![]()
![]()
Аре стегнете се малко- и си подкрепяйте БГ отборите!!Да ви таковам и измилените отбори-дето сте ги гледали само на ракия и салата у вас!![]()
Айде да ви го тура на измислените отбори тогава! Кур за Левски! Кур и за ЦСКА! Ей, да му писне на човек от тъпанарщините ви!
Ей помияр, цял живот жабарски пишки да лапаш.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост