Този го гледам след всеки мач. Уникален

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Frankie Lampard написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vSlXmmy33mc[/youtube]
Този го гледам след всеки мач. Уникален
peruzzi написа:Трябва да ми е весело, да се радвам, но ми е тъжно. Балона се спука. Един мафиотски отбор съсипа останалите, за да се пръсне като свиня насред свещения си стадион. Жалко за Италия, да страда заради такива п******вци.
NIKSANA написа:колко хубаво беше някога, когато в специализираните форуми се допускаха само фенове на отборите.. така нямаше излишно дразнене.. ДА Интер загуби.. Да сигурно няма по слабо представяне на отбора от години назад... ДА Морати има много вина поради редица грешни решения.. но за съжаление на "спуканият балон", "разбирачите" от градския съперник и немските фенове, които ликуват ИНТЕР ЩЕ СЕ ВДИГНЕ И ЩЕ БЪДЕ ОТНОВО ОТБОРЪТ, ОТ КОЙТО ЩЕ ТРЕПЕРЯТ... и не случайно щом има толкова ненавист и умраза, то значи, че това са хора чийто внимание е привлечено от отбора..може би е победил любимият им отбор (Байерн) или е мачкал години подред в Италия или е победил с дефанзивна тактика (да това също е футбол, просто не всеки го разбира) миналта година редица отбори и е спечелил ШЛ.. ИНТЕР ЩЕ БЪДЕ ОТНОВО ВЕЛИЧИЕ!!! може би не след 1 седмциа може би не след 1 месец, но пак ще дойде времето когато ще казвате ... "какво се радвате не помните ли как ви биха 2011г" и тогава ще е по- сладко и унижението ще е отминало..защото ще знам, че тези хора няма как по друг начин да "ударят" по феновете на един успял отбор![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост