Само мазохист от феновете на Интер може да почне да се заяжда с Милан относно Шампионската лига.Недей моля те,че 45 години са много време......Жоржиньо написа:Ти явно не помниш финала през 2005 .. днеска го гледах по Евроспорт и Шави Алонсо отбеляза единия гол за феноменалния обрат,да ти припомня само![]()
![]()
Интер започва голяма офанзива за Кака
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: В Италия: Интер започва голяма офанзива за Кака
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Re: Интер започва голяма офанзива за Кака
Явно дотам я докараха от Интер! Като нямат свои добри, че дори и велики играчи да крадат от Милан! А тая боза, че Малдини ще иде като директор там няма да я коментирам! Не вярвам Берлускони да остави Кака да иде в Интер, а още по-малко Кака да се съгласи! Кака- човекът който половин Милано моли да остане....
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
- Okyouloose
- Контакти:
maldin1 написа:Само мазохист от феновете на Интер може да почне да се заяжда с Милан относно Шампионската лига.Недей моля те,че 45 години са много време......Жоржиньо написа:Ти явно не помниш финала през 2005 .. днеска го гледах по Евроспорт и Шави Алонсо отбеляза единия гол за феноменалния обрат,да ти припомня само![]()
![]()
Ако трябва да си говорим честно аз мога да ти кажа , че вие се надяваде само на играчите , които сте закупили . Вашите футболисти са много висока класа и просто няма как да не победите като си имате златан , робиньо ... А ние голяма трансфера не сме правили от 2 години , както е Ето дойде в Интер и Златан в Барса !!! Тъйче каквото и да ми говориш Ливърпул ва наебаха на ФИнала ..

- Okyouloose
- Контакти:
Okyouloose написа:maldin1 написа:Само мазохист от феновете на Интер може да почне да се заяжда с Милан относно Шампионската лига.Недей моля те,че 45 години са много време......Жоржиньо написа:Ти явно не помниш финала през 2005 .. днеска го гледах по Евроспорт и Шави Алонсо отбеляза единия гол за феноменалния обрат,да ти припомня само![]()
![]()
Ако трябва да си говорим честно аз мога да ти кажа , че вие се надяваде само на играчите , които сте закупили . Вашите футболисти са много висока класа и просто няма как да не победите като си имате златан , робиньо и т.н , а ние голяма трансфера не сме правили от 2 години , както Ето дойде в Интер!!! Тъйче каквото и да ми говориш Ливърпул ва наебаха на ФИнала ..![]()