Официално: Интер уволни Бенитес

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Sky Sports: Уволниха Бенитес от Интер

Мнениеот styopa » 22 дек 2010 13:35

durex написа:Как защо? Как може да уволниш треньор посредата на сезона,при условие,че ти е спечелил 2 купи до момента? Отделно слабите резултати се дължаха и на многото контузени играчи,а сега всички са налице и ако бъде уволнен сега,то новия ще иска да налага своя стил на игра,а време за експерименти вече няма,затова е по-добре Рафата да остане поне до края на сезона.

Е обаче тези контузии са малко...Смисъл докато беше при нас поне три сезона общо взето заминаха заради контузии.Честно казано винаги съм си мислел че просто играчите са леко "стъклени".Този сезон обаче контузии почти нямаме(ако се контузи някой то почти винаги е с националния си отбор),а в Интер контузиите са една след друга.
Пък и отделно честно казано на Интер поне за п-вото е абсолютно готов отбор.Един Спалети примерно със сигурност може да ги подреди и да си бият.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 дек 2010 13:46

Е, то след Моуриньо .... всеки би се провалил !
Или, ако не е провал ... то най малкото, е абсурдно да постигне същите резултати и успехи !
Мислих, че Морати е наясно с този факт .....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 22 дек 2010 14:02

С оглед представянето на отбора, уволнението на Бенитеc не трябва да ни изненадва (ако е вярно де) ... Готов отбор провали за съжаление :|

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 22 дек 2010 14:13

durex написа:
tatusindo написа:
durex написа:Все още не е уволнен, стига сте правили тема след тема!!!

А ти искаш ли да го уволнят? Просто ми е любопитно ;)

Не,защото спряганите треньори за негов заместник са много под неговото ниво и предпочитам да остане,така и така започнахме да си възвръщаме формата! Аз съм на този принцип: Когато назначаваш нов треньор,трябва да го оставиш до края на сезона!

Не мога да кажа дали спряганите треньори са по-зле от Рафа :roll: Един Спалети, в годините, в които беше начело на римските вълци, Рома играеше добър футбол за окото на обикновения фен... дори стигна до 1/4 финал в ШЛ и игра с Юнайтед ако не се лъжа :roll: .... И си мисля, че на Бенитес му се даде даже повече време... Като се има в предвид, че наследи готов отбор, шампион на Европа и Италия... футболистите същите, а успехите двойно по-малко :oops: Дефакто единствения успех на Бенитес с Интер е спечелването на Световното клубно, което по мое скромно мнение щеше да го вземе всеки един треньор с оглед на класата на европейския отбор... Иначе си прав и се съгласявам с теб, че на треньорите трябва да се дава време... да се дава време ДА, ама когато се очаква един тренер да вдигне отбора, а не да гледаме как Интер играят по-зле и по-зле :roll:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 22 дек 2010 14:25

TodorT написа:
durex написа:Не мога да кажа дали спряганите треньори са по-зле от Рафа :roll: Един Спалети, в годините, в които беше начело на римските вълци, Рома играеше добър футбол за окото на обикновения фен... дори стигна до 1/4 финал в ШЛ и игра с Юнайтед ако не се лъжа :roll: .... И си мисля, че на Бенитес му се даде даже повече време... Като се има в предвид, че наследи готов отбор, шампион на Европа и Италия... футболистите същите, а успехите двойно по-малко :oops: Дефакто единствения успех на Бенитес с Интер е спечелването на Световното клубно, което по мое скромно мнение щеше да го вземе всеки един треньор с оглед на класата на европейския отбор... Иначе си прав и се съгласявам с теб, че на треньорите трябва да се дава време... да се дава време ДА, ама когато се очаква един тренер да вдигне отбора, а не да гледаме как Интер играят по-зле и по-зле :roll:

Ами ние почти всички мачове играхме без титулярите си,защото бяха контузени,а неможе 18,22 годишни да ти решават мачовете,това няма как да стане! Сега след като се възтановиха се вижда класата на отбора и веднага желаните резултати са факт,затова казвам,че трябва да остане до края на сезона да видим какви ще свърши.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 22 дек 2010 15:18

Не мисля, че сега е момента да махат Бенитез на СКП Интер си повъзвърна самучествието и някои контузени играчи, а и все пак се класираха на фазата на директните елиминации в ШЛ изтеглиха силен противник пък Бенитез е точно турнирен треньор и го е доказъл в Ливърпул.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 22 дек 2010 15:44

За мен Бенитес си е пътник отвсякъде ;) Най-малкото заради тая сага ,която се образува в последните дни.... Отделно критикува Морати директно...... Лошото е,че не виждам адекватен заместник - поне за момента.... Не че няма да има кандидати да поемат Европейския и Световен клубен шампион......

miro74
Контакти:

Мнениеот miro74 » 22 дек 2010 16:28

Дано Морати да махне този бездарник,а също се опасявам,че новите имена,които се спрягагат са от същата черга и не отговарят на класата на Интер. Според мен на голям клуб като Интер му трябва голям треньор

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 22 дек 2010 16:55

miro74 написа:Дано Морати да махне този бездарник,а също се опасявам,че новите имена,които се спрягагат са от същата черга и не отговарят на класата на Интер. Според мен на голям клуб като Интер му трябва голям треньор

В момента няма такъв свободен,за това по-добре Бенитес да остане

Потребителски аватар
baltimore

Re: Вън бездарника Рафа Бенитез от Интер !!!

Мнениеот baltimore » 22 дек 2010 16:57

Madridist написа:
daniel875 написа:Точно така си е. Бенитес е много по - голям спец от Моуриньо, но просто не е толкова агресивен и гаден. Не е толкова брутален като португалеца. Бенитес е един обикновен голям треньор. Моуриньо с Интер нищо нямаше да постигне ако не бяха страничните фактори, престанете да се заблуждавате. Не се подценявайте, ами вижте, че който и да е от вас да беше в положението на Моуриньо, щеше да спечели. Той е като всички нас. Или повечето от нас. Безскрупулен, арогантен, предизвикващ, нахален. Всеки човек, използващ неговите методи, ще спечели. Не е трудно.

Вили Вуцов като е нахален и арогантен, колко титли някъде, на някакъв спорт е спечелил :?: Жозе Моуриньо е най-успешния треньор през 21 век във футбола, спечелил е 17 купи за 7 години в едни от най-силните шампионати на планетата. Отбор, воден от Моуриньо, не е губил домакински мач в първенство от .....2002 година. Моуриньо откри за големия футбол играчи като Дрогба и Милито, именно при него те станаха световни звезди. И след всичко това, ще ми кажеш,че всеки,който е арогантен ще стане СПЕЦИАЛЕН :roll: :roll: :roll:

8 години са си доста време.

Върни се в “Интер”