Този кръг ще е най-интересния от доста време насам,защото играят помежду си 1,2,3,4,5,6 в класирането
Интер- Милан, Юве-Рома и Лацио-Наполи
Интер - Милан (14 Ноември | Неделя | 21:45)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Интер - Милан (14 Ноември | Неделя | 21:45)
Много ми се иска да бием,но прогнози няма да правя.Лошото е,че Пато и Пипо няма да играят,а дългия босненец нещо не ми е особен любимец,но ако вземе,че накаже Интер може и да ми се издигне в очите 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- metodito
- Контакти:
Време е Робиньо да напомни за себе си. И само да не извади пак Рони по средата на мача.
- vladitol
- Контакти:
1:3
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
acmilan написа:Много ми се иска да бием,но прогнози няма да правя.Лошото е,че Пато и Пипо няма да играят,а дългия босненец нещо не ми е особен любимец,но ако вземе,че накаже Интер може и да ми се издигне в очите
И ние имаме много контузени...Сезар,Камбиасо,Майкон,Самуел .. Снайдер също не игра вчера,но почти сигурно ще е на линия

Жоржиньо написа:acmilan написа:Много ми се иска да бием,но прогнози няма да правя.Лошото е,че Пато и Пипо няма да играят,а дългия босненец нещо не ми е особен любимец,но ако вземе,че накаже Интер може и да ми се издигне в очите
И ние имаме много контузени...Сезар,Камбиасо,Майкон,Самуел .. Снайдер също не игра вчера,но почти сигурно ще е на линия
Като добавя Мота и Мунтари
2-2
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Може да съм за Интер но Милан ще го вземат мача 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
100% победа за Милан.Започва новата ера на Милан.Който не го е осъзнал вече ,нека се загледа и да се замисли.Forza magico MILAN
lestat33 написа:100% победа за Милан.Започва новата ера на Милан.Който не го е осъзнал вече ,нека се загледа и да се замисли.Forza magico MILAN
Ама че си и вярваш на думите