Болоня - Интер (30.08.2010г./21:45)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Болоня - Интер (30.08.2010г./21:45)

Мнениеот maldin1 » 30 авг 2010 23:44

Nassy, къде си бе красавец.Сега няма ли да кажеш Требълистите,кой световен колос не можаха да победят?Даже и гол да му вкарат......
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 30 авг 2010 23:49

ужс... никога повече този сезон няма да се залага на отбора на Бенитез :evil:
Не успяха да победят отбор, уволнил треньора си вчера и на практика без треньор :shock:
Не знам как са играли второто полувреме че гледах Атлетико М, но първото освен един далечен удар на Снайдер и едно меле след корнер, не си спомням друго положение за Интер :?
Май тази година ще имат доста проблеми в Серия А, а и не само там.... :o
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 30 авг 2010 23:54

JackPackage написа:ужс... никога повече този сезон няма да се залага на отбора на Бенитез :evil:
Не успяха да победят отбор, уволнил треньора си вчера и на практика без треньор :shock:
Не знам как са играли второто полувреме че гледах Атлетико М, но първото освен един далечен удар на Снайдер и едно меле след корнер, не си спомням друго положение за Интер :?

Трябва да си луд да заложиш на Интер в първия кръг ;) Почти всеки път започваме сезона с равен и за това не се очудвам от резултата.
И все пак ще кажа няколко думи: Милито в ужасяващa форма се намира...неможе да намери себе си все още но се надявам скоро и това да стане.Ето о и Марига ми направиха най-добро впечатление, Коутиньо и той добре се включи,но си личи,че е все още млад и има още какво да се желае от него.Вратаря на Болоня направи мача на живота си! И все пак само ИНТЕР!!!!
Последна промяна от durex на 30 авг 2010 23:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 30 авг 2010 23:59

durex написа:
JackPackage написа:ужс... никога повече този сезон няма да се залага на отбора на Бенитез :evil:

Трябва да си луд да заложиш на Интер в първия кръг ;) Почти всеки път започваме сезона с равен и за това не се очудвам от резултата.
И все пак ще кажа няколко думи: Милито в ужасяващa форма се намира...неможе да намери себе си все още но се надявам скоро и това да стане.Ето о и Марига ми направиха най-добро впечатление, Коутиньо и той добре се включи,но си личи,че е все още млад и има още какво да се желае от него.Вратаря на Болоня направи мача на живота си! И все пак само ИНТЕР!!!!

Все пак играхте с отбор, който имаше почти изцяло загуби в подготовката, уволни треньора си преди да е изиграл мач в Серия А поради "слаби резултати" :shock:
Май аз съм в грешка че очаквам шампиона да си вземе подобен мач ?!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 31 авг 2010 00:03

JackPackage написа:
durex написа:

Все пак играхте с отбор, който имаше почти изцяло загуби в подготовката, уволни треньора си преди да е изиграл мач в Серия А поради "слаби резултати" :shock:
Май аз съм в грешка че очаквам шампиона да си вземе подобен мач ?!

Еми и такива мачове има..първото полувреме го проспахме,второто се събудихме но както казах,вратаря на Болоня направи мача на живота си...

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 02 сеп 2010 17:53

След Моу, всеки треньор ще е слаба ракия..дано да биим от тук нататък в такива мачове ;)
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Върни се в “Интер”