Интер е новият шампион на Европа!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
trueblue
Контакти:

Re: Интер е новият шампион на Европа!

Мнениеот trueblue » 23 май 2010 11:04

forza Internazionaleeeeeeee :!: :!: :!:
Нашата любов е по-силна от вашата омраза!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 май 2010 11:26

sir George написа:
RedeviL написа:А честито и от мен! :) Правдата възтържествува! :twisted:

Каква правда,какви 5 лева?!Това,че си пристрастен към Ман Юн. не означава,че Байерн ви отстрани нечестно!А имаше ли правда на финала в Барселона да ви смачкат цял мач и накрая да вземете трофея?!Айде бъдете по-обективни!Интер без Жозе и с тези играчи никога нямаше да вземе ШЛ!За мен и 2та отбора заслужаваха титлата,но победителят е само 1!Честито на феновете на Интер!Честито и на феновете Байерн,защото след 3-4-5-6-7 години Байерн пак ще е на финал,докато за Интер просто не ги виждам без Жозе на най-високото стъпало!

Няма смисъл да му обясняваш.Остави го да се радва на калъфките в Англия и 1/4 финала в ШЛ,който за клуб като тях си успех отвсякъде ;) ...Иначе си прав,с този млад и перспективен състав+2-3 качествени попълнения големите успехи за Байерн те първа предстоят,този финал просто беше началото за баварците :!: ...Още веднъж честито на всички фенове на Интер ;)

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 23 май 2010 11:47

Jeff Ament написа:Диего Милито доказа класата си през целият сезон.Още когато играеше в Дженоа му бях фен. ;)

Наистина голям нападател! Жалко че толкова късно го откриха големите отбори...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 23 май 2010 12:01

niki87 написа:
sir George написа:

Каква правда,какви 5 лева?!Това,че си пристрастен към Ман Юн. не означава,че Байерн ви отстрани нечестно!А имаше ли правда на финала в Барселона да ви смачкат цял мач и накрая да вземете трофея?!Айде бъдете по-обективни!Интер без Жозе и с тези играчи никога нямаше да вземе ШЛ!За мен и 2та отбора заслужаваха титлата,но победителят е само 1!Честито на феновете на Интер!Честито и на феновете Байерн,защото след 3-4-5-6-7 години Байерн пак ще е на финал,докато за Интер просто не ги виждам без Жозе на най-високото стъпало!

Няма смисъл да му обясняваш.Остави го да се радва на калъфките в Англия и 1/4 финала в ШЛ,който за клуб като тях си успех отвсякъде ;) ...Иначе си прав,с този млад и перспективен състав+2-3 качествени попълнения големите успехи за Байерн те първа предстоят,този финал просто беше началото за баварците :!: ...Още веднъж честито на всички фенове на Интер ;)

Най-голямата калъфка си остава вчерашната :lol:

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 23 май 2010 12:25

FORZZA INTER !! Поздравления !!! Най-достойния шампион на Европа ! Не трябваше да се допуска това недоразумение от Мюнхен да вземат Купата!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OjrWe-3EKr0[/youtube]
Последна промяна от aloha^guy на 23 май 2010 12:27, променено общо 1 път.
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 23 май 2010 12:26

Grande Inter !!! Amala, pazza Inter amala...
ИзображениеИзображение

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 23 май 2010 12:38

Честито на Интер и на всички техни фенове, защото те изтрадаха много, но останаха верни на отбора си много е лесно да подкрепяш кагато печелиш но когато толкова години чакаш и не се предаваш е велико аз знам как се чувствах през 99-та година когато МЮ взе ШЛ след толкова чакане и подигравки от другите, знам как се чувствах когато Фиорентина се върна в Сериа А чувството да си останал верен и да вярваш в отбора когато той спечели след толкова години е невероятно ЗАТОВА ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ НА ИНТЕР РАДВАЙТЕ СЕ ГОРДЕЙТЕ СЕ СЕГА ВИ Е ВРЕМЕТО.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 23 май 2010 12:44

Kраля на Европа се завърна!!!! PAZZA INTER AMALA!!!!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 май 2010 13:14

niki87 написа:
sir George написа:

[offtopic]Не ми се влиза в излишни спорове...А за това кой какви успехи му предстоят ще покаже бъдещето.[/offtopic]

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 23 май 2010 15:27

поздрави на всички ИНТЕРИСТИ от Чезена,и наи вече на феновете от бар-picio rosso в ПИОПА...Е така се празнува......FORZA CESENA,forza inter
FORZA CESENA !!!

Върни се в “Интер”