Колко и странно да прозвучи на някои няма по-добър вариянт от този мениджър за нашия отбор.Твърдох до преди да подпише с нас твърдя го и сега когато сме 4-ти и се борим да останем в тази четворка.Просто му трябва време и изчиставане на старите кучета.Благодаря аз лично като фен на Челси на Анелка,Дрогба,Алекс,Ферейра,Малуда,Есиен,Босингва,А.Коул,Лампард. 9 играча които даваха много на този отбор и си опровъргаваха всички заплати взети от тях,но тук е момента да предадът щафетата ако не сега зимата всички да си отидат то поне до лятото.Г-н Абрамович да не дава по 50 милиона само е един играч ами да мисли,вече малко за напред.Време е да се дадът малко повечко пари но за класни играчи които имат да дадът много на футбола.Като започнем от Защитата : В.Виил,Хумелс,Суботич,Али Сисоко,Беинс,Кейхил Полузащита : Хави Мартинес,Готце,Азар,Модрич,Шнайдер,Моутиньо,Хамсик,Монтоливо,Йоветич,Шурле,Холтби,Красич а отностно нападателите ако се продаде Фернадо което е грешка според мен и то голяма Игуаин или Неймар както и Кавани са добри вариянти,Лукаку е бъдещото,но той е леко млад трябва да се пообиграе,както и Макекран и Какута.
Това е състава който според мен Челси ще жъне много успехи за напред:
Вратар : Чех (Куртоа)
Защита :
Ван дер Виил ( Иванович )
Луиз ( Брума )
Тери ( Кеихил )
Али Сисоко ( Бертран)
Полузащита :
Ориол Ромеу ( Микел )
Моутиньо ( Макекран )
Рамирес ( Мейрелес )
Нападатели :
Торес ( Лукаку )
Стъридж ( Какута )
Мата ( Улисес Давила )
Има и други млади момчета които могат да се докажат или други звезди които могат да се закупят.
Челси и зимният трансферен прозорец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- Gospodin0v
- Контакти:
Re: Челси и зимният трансферен прозорец
Неймар го изключи, уговорен е за Барса
което страшно ме радва с Алексис и Меси ще мачкат...а за Челси според мен най-подходящ е или Хълк или Подолски....трябва им здрав и мощен таран 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- Frankie Lampard
- Контакти:
Ван дер Вийл е играч на Валенсия, ама кой да чете??
Не се заяждам, ама...
Не се заяждам, ама...
- Gospodin0v
- Контакти:
Frankie Lampard написа:Ван дер Вийл е играч на Валенсия, ама кой да чете??
Не се заяждам, ама...
Да прав си първо трябва да седна да прочета,така е но последно време не ми остава време,съжелявам за неточността.А за Неймар не съм много сигурен,че е играч на Барселона,но времето ще покаже

Dennis Wise,Gianfranco Zola,Gianluca Vialli,Mark Hughes,Roberto di Matteo,Ruud Gullit,Marcel Desailly,Jimmy Floyd Hasselbaink,Frank Lampard,John Terry ! Футболисти като тези винаги в сините ни сърца !

Подмладяването на отбора,не само е задължително,а и закъсняло според мен
Трябваше да се купуват млади футболисти докато сегашните си бяха във върховата си форма,за да има от кого и на какво да се научат и същевремено да се обиграват,а и който и да дойде,ще му трябва време за да се адаптира.

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Бартер Фалкао за торес.
в защита: ван дер Вил(който не мисля, че е на 100% играч на Валенсия), Бенатиа, Сисоко.. Кейхил с тия 39 допуснати с Болтън не знам...
полузащита: Иличич, Таарабт, Азар, докато не порасне Лукас Пиазон (не знам дали следите резервите)
атака: Какута да си го връщаме, Луканку ще почне да си ги помпа и Ислам Феруз да порасне и той и сме на 6
в защита: ван дер Вил(който не мисля, че е на 100% играч на Валенсия), Бенатиа, Сисоко.. Кейхил с тия 39 допуснати с Болтън не знам...
полузащита: Иличич, Таарабт, Азар, докато не порасне Лукас Пиазон (не знам дали следите резервите)
атака: Какута да си го връщаме, Луканку ще почне да си ги помпа и Ислам Феруз да порасне и той и сме на 6
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/376/5844376F.jpg[/wrapimg][/center]

Противно на мнението на автора аз смятам, че към дадения момент няма по-лош вариант от АВБ за треньор на Челси.
Челси през последните 10 години се изравни като име с големите и НЕ е място, където някой да се учи на треньорския занаят. Всякакви аналогии със САФ и с това как на него му било дадено време в Манчестър Юн. преди години са нелогични. Контрааргумента - на колко треньори им е давано време и те въпреки това не са постигнали това, което постигна САФ ?!
Причината не е толкова във времето, а в усещането на играта. Аз твърдя, че за разлика от Моуриньо, АВБ не усеща играта ! Моу е уникален случай ! Той е изключение !
Старите кучета не са толкова стари, че да не могат да направят една последна решителна битка. Дано това да е напролет в ШЛ ! Първият съперник е преодолим.
Нови футболисти - да, но кои !? Видяхте какво стана с привличането на Фернандо Торес ! Давид Луиз след блестящия старт също разочарова. Не виждам играч, който да сме взели напоследък и да блести. Продължаваме да разчитаме на Дрогба. Ако Дрогба вкарва и играе силно - бием, ако не ...лошо. Докога така ?
Последна промяна от marmi52 на 25 дек 2011 10:53, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Как ми се ще да е подреден ЧЕЛСИ:
вратар (Чех)
четирима защитници(Иванович - Кейхил+Тери-Ашли(нужда от резерва тука)
двама вътрешни (Микел и Ромеу примерно)
Трима пред тях в линия: в средата плеймейкъра, а от двете му страни флангови футболисти.(Рамирес-Лампард-Мата)
В атака Дрогба/Стъридж
От тази коледна схема, която няма да стане, но аз бих искал ЧЕЛСИ да играе става ясно, какви футболисти искам аз:
- централен защитник (Гари Кейхил) Тук е ясно, че той не е Карвальо, но е по добър от Буларуз
Не вярвам да прави повече грешки от останалите централни защитници. Англичанин е. Играл е с Джон Тери. Добра опция за малко сума(все пак ние рядко правим трансфер и да не даваме ХХ сума) Все пак го взимаме за резерва. Освен, ако Луис няма да мине при халфовете, защото е видно, че изнася добре топката!
- вътрешен халф Сега тук, трябва да си го вземе АВБ! Според мен е задължителен освен, ако няма да продължим да играем както до сега. Опции стават Ромеу, Микел, Рамирес, Мейрелеш + Есиен и евентуално Лампард и Луис. От тях само първите двама и Есиен изглежда, че ще се справят на нужното за ЧЕЛСИ ниво.
- офанзивен футболист; АВБ е време да си хареса тактика и да я налага до Февруари! Не мисля, че 4-3-3 е приложимо с наличните футболисти без Франки и Дидие да са твърди титуляри! Трудно се организира играта без тях, а и няма физическо присъствие в атака(ако трябва да съм по точен няма никакво присъствие), когато Дрогба не играе. Сега въпросите са: ЧЕЛСИ има ли футболисти, които да играят нападатели? Създават ли им се достатъчно шансове за гол? Само с един централен нападател ли ще играем до края на сезона? Поне, аз това се питам.... Като централни могат да играят или са играли: ДРОГБА, ТОРЕС, КАЛУ(особенно като втори с Дрогба играеха добре), ЛУКАКО и Стъридж. Последния си я цъка на фланга и няма смисъл да го мести освен, ако има други две крила във форма или няма централен нападател. За мен Дрогба си играе много добре, но скоро ще замине за Африка с Калу. Остават Лукако, Торес и Стъридж. Лукако НЕ МОЖЕ ДА ИГРАЕ КАТО КРИЛО! НЕ МОЖЕ ДА ИГРАЕ НА ГОЛЯМА СКОРОСТ! Той може да смазва "лошите" с физика! Отличен е с глава! Ако ще играе, трябва да зарежем техниката и да се възползваме от чисто физическите качества на момчето! Торес без коментар. Аз чакам да се подстриже и да забие първия си хеттрик за нас!
Мисля си, че има опции за нападател в ЧЕЛСИ, но ако ще се играе с един! Ако Стъридж и АВБ се надъхват, че англичанина ще се справи като централен нападател, то трябва крило. Спряга се Красич - много бърз, добра техника, приличен удар и центриране и ужасно симулативен. Предпочитам Хесус Навас, Подолски или Хълк(за последния, ако е на приемлива цена).
За всеки продаден-купен!
ПП Предпочитам 1-2 трансфера, които ще вдигнат нивото ни в нужните зони, а не да има ла*на на килограм!
вратар (Чех)
Трима пред тях в линия: в средата плеймейкъра, а от двете му страни флангови футболисти.(Рамирес-Лампард-Мата)
В атака Дрогба/Стъридж
От тази коледна схема, която няма да стане, но аз бих искал ЧЕЛСИ да играе става ясно, какви футболисти искам аз:
- централен защитник (Гари Кейхил) Тук е ясно, че той не е Карвальо, но е по добър от Буларуз

- вътрешен халф Сега тук, трябва да си го вземе АВБ! Според мен е задължителен освен, ако няма да продължим да играем както до сега. Опции стават Ромеу, Микел, Рамирес, Мейрелеш + Есиен и евентуално Лампард и Луис. От тях само първите двама и Есиен изглежда, че ще се справят на нужното за ЧЕЛСИ ниво.
- офанзивен футболист; АВБ е време да си хареса тактика и да я налага до Февруари! Не мисля, че 4-3-3 е приложимо с наличните футболисти без Франки и Дидие да са твърди титуляри! Трудно се организира играта без тях, а и няма физическо присъствие в атака(ако трябва да съм по точен няма никакво присъствие), когато Дрогба не играе. Сега въпросите са: ЧЕЛСИ има ли футболисти, които да играят нападатели? Създават ли им се достатъчно шансове за гол? Само с един централен нападател ли ще играем до края на сезона? Поне, аз това се питам.... Като централни могат да играят или са играли: ДРОГБА, ТОРЕС, КАЛУ(особенно като втори с Дрогба играеха добре), ЛУКАКО и Стъридж. Последния си я цъка на фланга и няма смисъл да го мести освен, ако има други две крила във форма или няма централен нападател. За мен Дрогба си играе много добре, но скоро ще замине за Африка с Калу. Остават Лукако, Торес и Стъридж. Лукако НЕ МОЖЕ ДА ИГРАЕ КАТО КРИЛО! НЕ МОЖЕ ДА ИГРАЕ НА ГОЛЯМА СКОРОСТ! Той може да смазва "лошите" с физика! Отличен е с глава! Ако ще играе, трябва да зарежем техниката и да се възползваме от чисто физическите качества на момчето! Торес без коментар. Аз чакам да се подстриже и да забие първия си хеттрик за нас!
Мисля си, че има опции за нападател в ЧЕЛСИ, но ако ще се играе с един! Ако Стъридж и АВБ се надъхват, че англичанина ще се справи като централен нападател, то трябва крило. Спряга се Красич - много бърз, добра техника, приличен удар и центриране и ужасно симулативен. Предпочитам Хесус Навас, Подолски или Хълк(за последния, ако е на приемлива цена).
За всеки продаден-купен!
ПП Предпочитам 1-2 трансфера, които ще вдигнат нивото ни в нужните зони, а не да има ла*на на килограм!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
- Gospodin0v
- Контакти:
Sardukar написа:Как ми се ще да е подреден ЧЕЛСИ:
вратар (Чех)
В атака Дрогба/Стъридж
- централен защитник (Гари Кейхил) Тук е ясно, че той не е Карвальо, но е по добър от БуларузНе вярвам да прави повече грешки от останалите централни защитници. Англичанин е. Играл е с Джон Тери. Добра опция за малко сума(все пак ние рядко правим трансфер и да не даваме ХХ сума) Все пак го взимаме за резерва. Освен, ако Луис няма да мине при халфовете, защото е видно, че изнася добре топката!
За всеки продаден-купен!
Много съм съгласен с теб.Но все пак Дрогба и компания трябва да си ходят и да дойдат нови .... интересно ще е сега този трансферен прозорец.
П.П Виил никъде не пише,че е играч на Валенсия

Dennis Wise,Gianfranco Zola,Gianluca Vialli,Mark Hughes,Roberto di Matteo,Ruud Gullit,Marcel Desailly,Jimmy Floyd Hasselbaink,Frank Lampard,John Terry ! Футболисти като тези винаги в сините ни сърца !

Грегъри е сигурен за Валенсия, а и много деградира. Подмладяването закъснява в ЧЕЛСИ, но АВБ го знаеше! Това, че ще подмладяваме отбора не означава, че играчи на 33г., трябва да ги пратим в трета глуха!
ПП апф голям съм селянин! Честито Рождество Христово!
ПП апф голям съм селянин! Честито Рождество Христово!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]