Капитан,герой или просто Тери!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Капитан,герой или просто Тери!!!
Какво е да си велик... да имаш характер,да имаш мъжество,да си лидер,да си верен...да се казваш Джон Тери!!! Заради играчи с такива сърца си струва да се гледа футбол,когато целия свят беше срещу него не се предаде и отново е номер едно!!!
Re: Капитан,герой или просто Тери!!!
За мен една такава постъпка да чукаш жената на свой съотборник и уж приятел не може толкоз лесно да се изтрие.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- RobiVanPersie
- Контакти:
danko_sot написа:За мен една такава постъпка да чукаш жената на свой съотборник и уж приятел не може толкоз лесно да се изтрие.
+1 но има и друг проблем жената е била просто кучка,но ако беше истински приятел нямаше да се изкуши

Нашият капитан е направо като херувимче в сравнение с някои и други легенди дето директно скачат на жената на брат си
но това няма да ги направи по-малко легенди 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Бях в ниските редове на А сектор на мача с Англия на националния. Голям фен съм на Тери и наблюдавах внимателно играта му. На терена е истински капитан, държи се като треньор, не спира да говори, да дава напътствия на тези около него и винаги се намесва правилно. Супер много се радвам, че успях да се снимам с него след мача.
- makaveli_rip
- Контакти:
There's only one England captain!
Голям играч, никога няма да забравя пропуска му от дузпа във финала на ШЛ срещу Манчестър Юнайтед. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- arekusanderu
- Контакти:
Истинският капитан,герой,биткаджия или идол за Челси е Денис Уайз...Тери е просто поредният..

FORZA CESENA !!!
- Frankie Lampard
- Контакти:
danko_sot написа:За мен една такава постъпка да чукаш жената на свой съотборник и уж приятел не може толкоз лесно да се изтрие.
Това беше нагласена от таблоидите история... Жената на Бридж нееднократно го каза, но след като всичко се разчу и вече нямаше кой да я чуе.
Същата работа и с Рууни - един път се спомена за изневяра и след това 1000 твърдяха, че са спали с него - смешна история. Защо мислиш жената на Тери се върна при него, след като можеше да му вземе над 30 милиона паунда без проблеми, само ако поискаше?
Най-сърцато играещият футболист, когото някога съм виждал. Поклон!