Хуан Мануел Мата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gospodin0v
Контакти:

Хуан Мануел Мата

Мнениеот Gospodin0v » 22 авг 2011 11:22

Честит да ни е Мата,дано пасне на Челси и да си опровергае парите .... ! Сега остана само Модрич,дано се получи и с него .... защотото,по-слаб старт на Челси не съм виждал отдавна.Според вас ще видим ли Торес да играе някога или не ?

Хуан Мануел Мата Гарсия
Изображение

Клубна кариера: Мата стартира своята футболната кариера в Реал Овиедо, клубът в които неговият баща прекарва по-голямата част от кариерата си. След три години прекарани в Реал Овиедо, вече 15-годишен Мата се присъединява към Реал Мадрид.

Премествайки се в Реал Мадрид Кастийя през 2006-2007 Мата получава номер 34 в първият отбор, а в Кастийя 28. Въпреки изпадането на Кастийя в края на сезона Мата завършва като втори най-добър голмайстор с 9 попадения, след нападателят Алваро Негредо (18).

През март 2007 година, благодарение на клауза в договорът си се съгласява да се присъедини към тимът на Валенсия.

Мата си проправя място в стартовите единадесет на Валенсия благодарение на непрестанните контузии на Висенте, както и на изгнаничеството на което бива подложен Мигел Анхел Ангуло от тогавашния треньор Роналд Куман.На 20 март 2008, Мата отбелязва два гола в мача за Испанската купа срещу Барселона, по този начин помагайки на Валенсия да достигне финала срещу Хетафе игран на 16 април, в които отбелязва първият гол за победата с 3-1. По време на същият този първи сезон Мата бива избран от феновете и играчите за най-добър млад играч на отбора.

До края на сезона Мата успява да вкара много важни голове, завършвайки с 11 гола и 13 асистенции - второто най-добро постижение в първенството след футболистът на Барселона Шави Ернандес (20 асистенции).

Началото на камапния 2009-10 в Ла Лига е отново успешно за Мата, който се разписва за победата с 2-0 в първият мач на Валенсия срещу Севиля.

На 24 Август 2011 Хуан Мата е купен от фк челси за 26 млн.паунда и подписва договор за 5 години с лондончани
.

Изображение

Изображение

Изображение
Последна промяна от Gospodin0v на 27 авг 2011 16:42, променено общо 2 пъти.
Dennis Wise,Gianfranco Zola,Gianluca Vialli,Mark Hughes,Roberto di Matteo,Ruud Gullit,Marcel Desailly,Jimmy Floyd Hasselbaink,Frank Lampard,John Terry ! Футболисти като тези винаги в сините ни сърца !

Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Хуан Мануел Мата

Мнениеот vaskonti » 22 авг 2011 11:24

Gospodin0v написа:Честит да ни е Мата,дано пасне на Челси и да си опровергае парите .... ?

Може би искаш да кажеш "оправдае"? :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 22 авг 2011 11:28

Честит трансфер. За каква сума го взехте? (да сравня офертата на скръндзата Венгер с вашата :-D)
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 22 авг 2011 11:30

fabregas_949 написа:Честит трансфер. За каква сума го взехте? (да сравня офертата на скръндзата Венгер с вашата :-D)

За 30 млн. евро :) Честит да ви е и от мен. Уникален футболист :)
Изображение
[rimg]http://prikachi.com/users/megan_fox/24m.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/46/3855046n.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/864/3854864z.jpg[/rimg]
KРАЛ КАРЛЕС :!:
[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 22 авг 2011 11:33

Не знам само защо чакахме толкова време! Супер новина, сега ако успеем да свършим работа с Уесли Снайдер ще сме супер, а и дано торес се разиграе малко :lol:
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 22 авг 2011 11:33

Официално Ли сме го взели Хуан Мата Андре подмладява отбора Взе Ориел Ромеу Ромео Лукако Тибо Куртоа добра полетика прави Портогалеца взима млади играчи това бьдещето ни с Един Макекрьн сме супер Дани Стьридж

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 22 авг 2011 11:36

Щом Барса го искаха, значи е талант. Ще видим какви промени ще претърпи състава, ако дойде и Модрич, ще стане интересно.

Честит да ни е Мата,дано пасне на Челси и да си опровергае парите .... ! Сега остана само Модрич,дано се получи и с него .... защотото,по-слаб старт на Челси не съм виждал отдавна.Според вас ще видим ли Торес да играе някога или не ?

Аз Торес го видях в 2 мача 2 пъти да играе ? Кога ще вкара гол - не ми е ясно, но е по-добре да не вкарва още :D

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 22 авг 2011 11:38

t0bl3ro_bg написа:Щом Барса го искаха, значи е талант. Ще видим какви промени ще претърпи състава, ако дойде и Модрич, ще стане интересно.

Аз Торес го видях в 2 мача 2 пъти да играе ? Кога ще вкара гол - не ми е ясно, но е по-добре да не вкарва още :D

Не бери Крижа за торес защото направи за смях цялата защита на Сток Сити имаше дуспа за нас но няма кои да е даде ако беше фьрги щеше да иска наказание до живот

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 22 авг 2011 11:39

Честито ;)
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Gospodin0v
Контакти:

Мнениеот Gospodin0v » 22 авг 2011 11:39

fabregas_949 написа:Честит трансфер. За каква сума го взехте? (да сравня офертата на скръндзата Венгер с вашата :-D)

Говори се,че сумата е 23 милиона евро с бонусите може да достигне до 27 милиона... Иска ми се да видя след няколко дни и Модрич облечен в син цвят ... тогава наистина ще е интересно .... :)
Dennis Wise,Gianfranco Zola,Gianluca Vialli,Mark Hughes,Roberto di Matteo,Ruud Gullit,Marcel Desailly,Jimmy Floyd Hasselbaink,Frank Lampard,John Terry ! Футболисти като тези винаги в сините ни сърца !

Изображение

Върни се в “Челси”