Кой играч искате да облече фланелката на Челси?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Кой играч искате да облече фланелката на Челси?
Тук да обсъждаме желаните попълнения за лятото, а и след него. Да коментираме как искаме да изглежда състава за другия сезон и т.н ...
Re: Кой играч искате да облече синята фланелка.
Искам да се дава повече шанс на младите - на Джоп, Стъридж, Какута и т.н. На този етап тима е страхотен и имаме добри резерви. Може би Кака, но само толкова.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
Санчез, Хамшик, Еден Азар, Коентрао, Неймар..... Мисля,че с тия футболисти титлата във ВЛ ще си е запазена поне 2-3 сезона,или поне ще сме конкурентноспособни на всички европейски грандове....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
-
- Контакти:
Като цяло искам Торес да я съблече за винаги и понеже имам симпатии към холандците : Робен , Снайдер
tatusindo написа:Санчез, Хамшик, Еден Азар, Коентрао, Неймар..... Мисля,че с тия футболисти титлата във ВЛ ще си е запазена поне 2-3 сезона,или поне ще сме конкурентноспособни на всички европейски грандове....
За какво са ни толкова много атакуващи играчи ?
Трябват ни само 2 крила според мен.
Неймар и Азар, а защо да не си върнем и Робен ! Коентрао специално е напълно излишен. Ашли е класа над него !
StoqNKO написа:Като цяло искам Торес да я съблече за винаги и понеже имам симпатии към холандците : Робен , Снайдер

Дай му време

Поне до мачовете с Юнайтед. Разбирам да ни е провалил, но все още не е...
-
- Контакти:
не го харесвам от Атлетико Мадрид просто този ми е толкова омразен колкото и малкия Роналдо
Hiddink написа:tatusindo написа:Санчез, Хамшик, Еден Азар, Коентрао, Неймар..... Мисля,че с тия футболисти титлата във ВЛ ще си е запазена поне 2-3 сезона,или поне ще сме конкурентноспособни на всички европейски грандове....
За какво са ни толкова много атакуващи играчи ?
Трябват ни само 2 крила според мен.
Неймар и Азар, а защо да не си върнем и Робен ! Коентрао специално е напълно излишен. Ашли е класа над него !
Напускащи - Дрогба,Анелка, Калу,Малуда.... Сега разбра ли защо са ми толкова атакуващи...
Коентрао е идеален заместник за Ашли.... Започва да издиша,а и вече е на 30....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
Hiddink написа:StoqNKO написа:Като цяло искам Торес да я съблече за винаги и понеже имам симпатии към холандците : Робен , Снайдер
![]()
Дай му време
Поне до мачовете с Юнайтед. Разбирам да ни е провалил, но все още не е...
Ти да кажеш дай време на Торес.....

-
- Контакти:
Уесли Снайдер, Ариен Робен, Гарет Бейл и Самуел Ето'О си мисля, че ще е добре да бъдат привлечени!