Жребия за 1/8 финал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Жребия за 1/8 финал
някои може ли да каже.1/8 на ШЛ мерси 

Re: Жребия за 1/8 финал
Жребият доколкото аз знам ще е на 19.12
19.12.2008
10x i na dvamata 

-
- Контакти:
да, на 19 декември е... а някой знае ли дали могат да се паднат например Барселона срещу Реал... или отбори от една страна е невъзможно да се срещнат???
England_Fen написа:да, на 19 декември е... а някой знае ли дали могат да се паднат например Барселона срещу Реал... или отбори от една страна е невъзможно да се срещнат???
Тука се теглят 1вите срещу 2рите от сяка група така че има шанс да се изтеглят и тук вече не се гледат от една държава ли са или не!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
England_Fen написа:да, на 19 декември е... а някой знае ли дали могат да се паднат например Барселона срещу Реал... или отбори от една страна е невъзможно да се срещнат???
Не могат да се паднат отбори от една и съща страна, нито отбори били до сега в една и съща група. Тоест да речем Челси, не може да играе срещу Поол, Юнайтед, както и не може срещу Рома
Интер! опекваме ги и после го слагаме на Реал Мадрид!!
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!
Casillas написа:England_Fen написа:да, на 19 декември е... а някой знае ли дали могат да се паднат например Барселона срещу Реал... или отбори от една страна е невъзможно да се срещнат???
Не могат да се паднат отбори от една и съща страна, нито отбори били до сега в една и съща група. Тоест да речем Челси, не може да играе срещу Поол, Юнайтед, както и не може срещу Рома
маи не си наясно с правилата на осмина финалите РАЗБИРА СЕ ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ПАДНАТ ОТБОРИ ОТ 1 И СЪЩА СТРАНА САМО ТЕЯ ДЕТО СА БИЛИ В 1 ГРУПА НЕ МОГАТ ДА СЕ ПАДНАТ ЗАЕДНО