[center]

[center]ЧЕЛСИ - ОЛИМПИК МАРСИЛИЯ[/center]
[center]

[center]Стамфорд Бридж[/center]
[center]Пътят е дълъг и тежък. Пътят до така мечтания трофей от Шампионската лига никога не е бил лесен. Челси икога не са си правили илюзиите, че ще щом вземат с лекота, ще успеят да вземат и трофея. Това не е така. Съвършенни отбори няма и въпреки невероятно силните и технични играчи на Челси и страхотния им мениджър Лондонският гранд има още много работа за вършене. Дори голът на Жилина, макар и почетен, трябва да ни подскаже, че по-горното твърдение е не по-малко истинно, отколко да кажем, че Мохамед Али е най-великият бокьор за всички времена.
Олимпик Марсилия е отбор, който умее да забравя слаби мачове и да гледа напрес към следващите. Ще бъде огромна грешка, ако си помислим, че духът и нивото са им паднали, защото футболът се брои не голове, а в сантиметри, както казва Ал Пачино във Всяка една неделя. Всеки един загубен сантиметър и всеки едн спечелен накрая ще ни покажат истинската разлика между победата и загубата!!! Аз съм убеден, че Челси ще се бори за всеки един сантиметър по дългия път към трофия. Това е футболът, момчета.
Съставите ще излязат в деня на мача и не ме съдете за това, че пускам темата толкова рано!!!
ДА ЖИВЕЕ ЧЕЛСИ!!! ЛЮБИМ И ВЕЧЕН!!![/center]
[center]Челси - състав неизвестен[/center]
[center]Треньор - Карло Анчелоти[/center]
[center]Олимпик Марсилия - състав неизвестен[/center]
[center]Треньор - Дидие Дешан[/center]