Челси,Челси и пак Челси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gospodin0v
Контакти:

Челси,Челси и пак Челси

Мнениеот Gospodin0v » 19 авг 2010 02:16

Здравейте,извинявам се,че правя отделна тема,но както се изрази един от участниците във форума това е фен форум на отбора и можем да пишем!
Така това лято се наслушах на какви ли не глупости бивалици,небивалици и тем подобни,в любимият ни Челси,сигурно трябваше вече да акостират над 10 нови човека ако слушахме всичко и вярвахме! Да погледнем реалностите Напуснали : 1 (Джо Коул - той трябваше да остане според мен Анчелоти тия глупости дето ги говори,че нямал футболен ум да земе да се гръмне!) 2 (Михаел Балак - ами нормално той срока му на годност изтече още миналата година според мен време му беше) 3 (Белети - тоз само дет едно време си дадоха парите за него,така че все тая той и нейграеше) 4 (Деко - пълен провал за пореден път от доста време вече на сам,думи нямам) Така,че от тия 4-мата само за Джо Коул съжелявам другите,успех! Ся малко за ДВАМАТА нови 1(Йоси ли е Юси ли е къв е що е тоз кой прай в Челси само един Анчелоти знае,това футболист,резерва в Ливърпул да дадеш 7 милиона за него дето е и на 30 години,тука и кучетата ни се смеят сигурно) 2 (Рамирес - 1-вата смислена покупка след Малуда,значи сметнете от 2007 на сам както зеха Малуда и Анелка,пълно мъртвило,исками се да е сполучлив тоя трансфер,времето ще покаже) !

Сега малко за спекулации и тем подобни - От години вече Челси сигурно изкупи та: Ибрахимович,Торес,Вила,Ето`о,Силва,Агуеро,Джерард,Кака,Рамос,Мулер,Озил,Рибери,Пато,Роналдиньо,Майкон,Коентрао сега и Неймар кой знае колко още пропускам,хора отворете си очите мистър Абрамович изпра колкото имаше пари сега стига толкоз кот беше беше , ще се задоволявам с каквото имаме и може би най-много на два сезона три ще купуваме нещо като Рамирес! Сега за тоя Неймар ами то хубаво да дойде ама титоляр няма да е 100 % , а кой ще се навие да не е титоляр като в момента се води за изгряваща звезда никой,затова,че ще си стом на гъза и ще мълчим!

Много ми се иска да не се окажа прав ама за сега е така,нито шампионска нито нищо няма да видим с тия вече остаряващи звезди и с тоя добър тренер,имахме 2 пъти възможност за ШЛ ама единият пъл ДТ 26 се подхлъзна за което никой не го вини и 2-ят когато г-н Йоребро ни оряза срещу Барса.

Така,че ще седим пред Тв-тата и ако случайно ударим нещо от тук нататък,ще трябва да сме доволни и това,че тръгнахме с това 6-0 не се лъжете то и преди два сезона тръгнахме с 4-0 ама накрая едва 3-ти!

Благодаря,че ме излушахте и отделихте време да дадете своят кометар,надявам се темата да се разрастне и да видим и вашите мнения ! САМО ЧЕЛСИ (Blue is the Color)
Dennis Wise,Gianfranco Zola,Gianluca Vialli,Mark Hughes,Roberto di Matteo,Ruud Gullit,Marcel Desailly,Jimmy Floyd Hasselbaink,Frank Lampard,John Terry ! Футболисти като тези винаги в сините ни сърца !

Изображение

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Челси,Челси и пак Челси

Мнениеот Mourinio » 19 авг 2010 03:48

И за какво да се дават излишни пари, при положение, че Челси си е изграден отбор с точно определен стил на игра с играчи които играят отдавна заедно и са перфектно сработени, а пък Манчестър Сити и Реал М като дават луди пари за трансфери сигурно не спират да печелят трофеи....тях не ги гледай, те там са с тотално сбъркана трансферна политика, за да е силен един отбор не му трябват само супер класни индивидуалности, а да играят като отбор, тва им е проблема и на Сити, на тях почти всичките им играчи не са играли заедно един сезон, постоянно взимат нови футболист, със сигурност щяха да имат по-голям успех ако бяха запазили титулярния си състав от миналия сезон, който щеше да е донякъде добре сработен отколкото сега с 5 и повече нови в титулярния им състав
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 19 авг 2010 07:02

8-)

Тия "застаряващи звезди" колега, са в състояние да направят един последен велик сезон, в който да оберат всички купи и титли, включително и тази на Шампионска лига. ;)
За трансферите съм съгласен - Джо Коул си е добро футболистче, но при тая конкуренция трудно щеше да се наложи като титуляр, а годинките си вървят и човека трябва да играе.
Бенаюн ..., опааа тук опираме вече не толкова до футбол, колкото до политика. Евреин трябва да имаме. Да не забравяме, че самият Абрамович е от еврейски произход, така че нищо чудно няма в покупката на Бенаюн.
Да кажеш,че Татко Карло не е добър треньор е все едно да кажеш, че Мерцедеса не е добра кола ! :shock: :o
А, що се отнася до това, че Челси още не е спечелил ШЛ, то освен съдийската балтия срещу Барса, не е лошо и да си спомниш "голът" на Ливърпул във вратата на Челси , при който топката дори не влезе зад голлинията ....
При такова съдийство няма отбор, който да вземе ШЛ.! ;)
Аз съм убеден, че тази година няма кой да ни спре обаче, та ако ще и Жоел Киню да ни пратят за съдия .... :lol:
Изображение

"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 19 авг 2010 07:05

И АЗ МИСЛЯ ,ЧЕ СИ ИМАТЕ ОТБОР ЗА ЗАВИЖДАНЕ.... ЗА КАКВО ДА СЕ ХВЪРЛЯТ ИЗЛИШНИ ПАРИ ?? А ЗА ЙОСИ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН !!! ИМА МНОГО ФУТБОЛ В НЕГО ,ПРОСТО В ПУУЛ ОНЯ ТУПАН НЕ МУ ДАВАШЕ ШАНС,ВИНАГИ КОГАТО БЕШЕ НА ТЕРЕНА ПРАВЕШЕ АТАКИТЕ ПО-ИНТЕРЕСНИ... ;)

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 19 авг 2010 08:17

Бенаюн е много добър трансфер никаква политика няма тук

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 19 авг 2010 09:35

Поздравления за хубавата тема :)

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 19 авг 2010 09:59

Отборът си е много добре ,няма нужда от кой знае какви нови

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 19 авг 2010 10:47

Челси имат един огромен проблем-не са постоянни. Миналата година смачкаха всички отбори от ТОП 4, а тази година паднаха от Ман Ю. за суперкупата на Англия. Ако са по постоянни в изявите си, ще успеят даже да спечелят така мечтаната Шампионска Лига, защото имат много добър колектив и са добре сработени. За мен проблема на Челси е постоянството.

Потребителски аватар
Gospodin0v
Контакти:

Мнениеот Gospodin0v » 19 авг 2010 11:11

Вижте,Челси е един велик отбор за мен,аз не съм от онези фенове който станаха след ерата на Абрамович,но не съм казал,че играчи немогат ооо доста си могат,те Дрогба на 32години почти 40гола Лампард на 31години почти 30 гола и той,но тук идва дилемата и те са хора и те остаряв,вярвата те ли,че като остареят максимум още 1 сезона + тоя им давам дали не е и много,вижте хора годините са си години а само погледнете Челси: Дрогба 33г. , Лампард 32години , Тери 30години , Чех 28години (айде той е вратар в него хляб има) Анелка 32 или 31 не съм сигурен , Малуда 30 години , Пауло Ферейра 33 години , вижте това са 5-пет 6-шест играча който са титоляри,вярвате ли,че като им дойде времето,Абрмович, ще ги смени,според мен не ще ги гледа в школата и тва е,макар и в това да няма лошо ама на Челси школата мисля,че не е кой знае какво,или във най лошият вариянт ще станем като Милан и нищо,не искам така искам да има може да са 2 покупки на трансферен прозорец ама да си млади сфежи класни играчи,не кой той Бенаюн,бъдете реалси той е 30години резерва който има е дал за футбола,според мен ще е титоляр в отбори като Блекпул.Никога няма да кажа нищо лошо за Челси,но в момента това е моята представа за любимият отбор,докато за Анчелоти ами колко и да е добър според някой,за мен той неструва,макар и Челси да спечели тия 2-ва трофея,още при назначаването му не го харесвах,Челси от години не е имал добър треньор!
Dennis Wise,Gianfranco Zola,Gianluca Vialli,Mark Hughes,Roberto di Matteo,Ruud Gullit,Marcel Desailly,Jimmy Floyd Hasselbaink,Frank Lampard,John Terry ! Футболисти като тези винаги в сините ни сърца !

Изображение

Върни се в “Челси”