Сини Братя !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Pro.Daeg
Контакти:

Сини Братя !

Мнениеот Pro.Daeg » 07 авг 2010 15:03

[center]Изображение[/center]
Последна промяна от Pro.Daeg на 23 апр 2011 16:05, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Re: Наследството на Моуриньо

Мнениеот LUDAKIS » 07 авг 2010 15:42

не знам дали ти си го писал или си копнал от някъде, но фактът, че го изчетох цялото значи, че е добре, точно и неангажиращо дълго написано. (поздравления за което) !
Сега по темата според мен Челси малко или много ще си промени стила и тази година, но феневете на отбора са свикнали на победи от по 1-0 така че нищо ново. Всичко се свежда до един централен нападател и един полузащитник ;) , а аз макар и фен на Манчестът Юнайтед съм сигурен, че Челси и тази година ще направи един силен сезон. Анчелоти е много добър специялист, който просто смени атмосферата (от Милан в Челси) и това определено ще му помогне занапред в работата му като мениджър не се съмнявайте в него той винаги може да направи от нищо нещо доказвал го е начело на Милан :)
Изображение

Потребителски аватар
tzloko
Контакти:

Мнениеот tzloko » 07 авг 2010 15:53

Статията е от спорткафе ;)
Изображение

Потребителски аватар
Ricardo_Kaka
Контакти:

Мнениеот Ricardo_Kaka » 07 авг 2010 16:07

Аз вярвам в Анчелоти, великолепен треньор е. Оснанах със страхотни спомени с него в Милан, надявам се да повтори успехите си в Лондон.
Това е чувството, което в на гори... това е любовта... това ни е страстта... обичам ЦСКА...

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 07 авг 2010 19:02

Винаги съм казвал, че с Анчелоти нищо добро не чака Челси! Не виждам какви паралели се правят с отбора при Моуриньо- та тогава Челси играеше страхотен футбол! Привличаха се и силни състезатели, а не като сега- Бенаюн :shock: Нищо против този играч, но ако целта на отбора е 4-5 място накрая.Добрата новина е, че все още има достатъчно ключови играчи, привлечени от Моу, които могат да направят сезона на Челси успешен. Но лично според мен, този сезон няма да е успешен за един от любимите ми отбори :cry:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “Челси”