Футболен клуб Челси може да потвърди, Михаел Балак ще напусне клуба след изтичането на договора му в края на този месец.Халфът прекара четири години в клуба всички във клуба искаме да изкажем своята благодарност за неговата служба и му желаем успех във новия му клуб.
Той пристигна във Лондон през лятото на 2006г. като свободен агент от Байерн (Мюнхен) . Той изигра 167 мача 27 като резерва със синият екип и реализира 26 попадения.
Въпреки ,че той не успя да се разпише във два последователни мача за Челси той си остава силен характер и голям професионалист със голяма воля за победа.. Балак ще остане във Кобъм за лечението си докато контузията му отшуми той се превръща във свободен агент считано от 1 юли.
--
All the best Michael !
Балак каза ,чао' !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- JohnnieWalker
- Контакти:
Re: Балак каза ,чао' !
Добре, че са само 2ма и можеш да пуснеш само 2 теми... Тъпо 

Много хубаво за Челси ! Тоя кунц за нищо не става вече ! Много куц и сакат е ! А за 121 000 лири , които взимаше на седмица , 5 808 000 по-малко разходи ! А като се сметнат и бонусите ! Всичко е ОК !
Много съм го плюл и ме е нервирал вечния втори, но е един от най-постоянните ни (вече бивш) играчи. В крайна сметка на тази възраст вече се очаква по-скоро спад във формата отколкото добри игри, съпоставено със заплатата му мисля, че това е един много добър ход.
Крайно време беше.