Английският шампион Челси планира да отправи изненадваща оферта за звездата на Нюкасъл Анди Карол.Според "Би Би Си", лондончани ще предложат на "свраките" 7 милиона паунда за обещаващия нападател, който направи много силен сезон в Чемпиъншип.21-годишният младок бе един от хората, които бяха с голям принос за завръщането на Нюкасъл във Висшата лига.Той вкара 19 гола в 35 мача през миналия сезон и по този начин успя да привлече вниманието на големите отбори към себе си.Мениджърът на "сините" Карло Анчелоти вече се оглежда за алтернативи на Дидие Дрогба и Никола Анелка, които са прехвърлили 30-те. Челси вече привлече през миналото лято младия нападател на Сити Даниел Стъридж, но лондончани търсят и още варианти да се подсилят в офанзивен план.
----
Този има супер лош характер и често се бие със свой съотборници....но иначе не е лош нападател...... висок е нещо като Крауч.Може и да ни е от полза. Но 7 млн. май са множко.
Челси готви изненадваща оферта за звездата на Нюкасъл
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Челси готви изненадваща оферта за звездата на Нюкасъл
7 милиона за Каръл са малко! Наистина е много добро момчето !
Напълно си заслужават парите . Страхотен играч е. Като гледах негови мачове, ми приличичаше на Торес като стил на игра.
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..
Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.
Pro.Daeg написа:Английският шампион Челси планира да отправи изненадваща оферта за звездата на Нюкасъл Анди Карол.Според "Би Би Си", лондончани ще предложат на "свраките" 7 милиона паунда за обещаващия нападател, който направи много силен сезон в Чемпиъншип.21-годишният младок бе един от хората, които бяха с голям принос за завръщането на Нюкасъл във Висшата лига.Той вкара 19 гола в 35 мача през миналия сезон и по този начин успя да привлече вниманието на големите отбори към себе си.Мениджърът на "сините" Карло Анчелоти вече се оглежда за алтернативи на Дидие Дрогба и Никола Анелка, които са прехвърлили 30-те. Челси вече привлече през миналото лято младия нападател на Сити Даниел Стъридж, но лондончани търсят и още варианти да се подсилят в офанзивен план.
----
Този има супер лош характер и често се бие със свой съотборници....но иначе не е лош нападател...... висок е нещо като Крауч.Може и да ни е от полза. Но 7 млн. май са множко.
Анчелоти ще го превъзпита- колко ги е виждал като него . Иначе добре правят Челси - взимат младо момче ще го обиграят в дубъла и след 2-3 години при мъжете (ако не се провали през това време де )
- ZinedineZidane
- Контакти:
Ха, сравнението с Торес ме уби! Това момче е толкова посредствен футболист, че не може повече. А в Челси не мога да си го представя по никакъв начин. Един Стъридж е две класи над тази "звезда"!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Това ми беше първото впечетление, но все пак всеки си има мнение. Голям талант е за мен .

Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.
Pro.Daeg написа: Но 7 млн. май са множко.
Ако 7 милиона са много за футболист на 21 години вкарал 19 гола в 35 мача.. То за нашия Бербо трябваше да дадат 3..

Челси дава, но Нюкясъл едва ли ще се разделят с него, още повече, че вече са във Висша лига.

- ZinedineZidane
- Контакти:
Club Foot написа:Това ми беше първото впечетление, но все пак всеки си има мнение. Голям талант е за мен .
Разбира се, въпросът е на виждане и лично мнение! Може и да се окажеш прав, не се знае!

Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!