Моуриньо иска Дрогба в Реал Мадрид
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Моуриньо иска Дрогба в Реал Мадрид
Звездата на Челси Дидие Дрогба се свързва с Реал Мадрид.Според "The News of the World" новият наставник на "Белия балет" Жозе Моуриньо ще направи невероятни усилия, за да подпише с Ашли Коул, но най-голямото му постижение би бил Дрогба.Челси едва ли ще са склонни да продадат водещия си голмайстор от миналия сезон, но може да получат достатъчно изкушаваща оферта, с която могат да вземат нападателя на Ливърпул Фернандо Торес.32-годишният Дрогба със сигурност би се радвал, ако играе отново за Моуриньо.
Re: Моуриньо иска Дрогба в Реал Мадрид
Забелязвам, че всички новини за трансфери това лято на Реал са свързани или с Интер или Челси. Аз смятам, че от тези отбори няма да купим нито един играч, дори от нашето ръководство казаха, че ще купят 2-3 футболиста. Очаквам някой от Примера, може би Силва 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:Забелязвам, че всички новини за трансфери това лято на Реал са свързани или с Интер или Челси. Аз смятам, че от тези отбори няма да купим нито един играч, дори от нашето ръководство казаха, че ще купят 2-3 футболиста. Очаквам някой от Примера, може би Силва
Силва усилено го спрягат за Сити...
durex написа:Madridist написа:Забелязвам, че всички новини за трансфери това лято на Реал са свързани или с Интер или Челси. Аз смятам, че от тези отбори няма да купим нито един играч, дори от нашето ръководство казаха, че ще купят 2-3 футболиста. Очаквам някой от Примера, може би Силва
Силва усилено го спрягат за Сити...
А дали Силва иска в Сити

И аз четой за интереса на Сити към Силва. Но тези "журналистически трансфери" на играчи от Интер и Челси в Мадрид взеха вече да ми писват. Утре няма да се учудя и за новината, че Перес иска да доведе Абрамович и Морати в Реал и да станат като Римски триумвират 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- JohnnieWalker
- Контакти:
Ако Силва ходи някъде, това ще е в Реал
Няма голям играч, който да иска да играе във Сити поне за момента - там играят алчни хора 

Madridist написа:И аз четой за интереса на Сити към Силва. Но тези "журналистически трансфери" на играчи от Интер и Челси в Мадрид взеха вече да ми писват. Утре няма да се учудя и за новината, че Перес иска да доведе Абрамович и Морати в Реал и да станат като Римски триумвират
Извънредно! Спрягат ме мене за Реал за да може Роналдо да ми е резерва

- vladitol
- Контакти:
Ще престанете ли да пускате малоумни теми

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- vladitol
- Контакти:
durex написа:Madridist написа:И аз четой за интереса на Сити към Силва. Но тези "журналистически трансфери" на играчи от Интер и Челси в Мадрид взеха вече да ми писват. Утре няма да се учудя и за новината, че Перес иска да доведе Абрамович и Морати в Реал и да станат като Римски триумвират
Извънредно! Спрягат ме мене за Реал за да може Роналдо да ми е резерва
Ти си малко сакат не знам дали ще се осъществи трансфера ти,но все пак ти желая късмет

Support Stan!
То кой не го пише че Сити го искат!?!Иначе логично е Дрогба да иде в Реал - спечели вече всичко в Англия а и е на години Челси може да поискат да си подмладят състава.