Челси сменя Джо Коул с Бенаюн

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Pro.Daeg
Контакти:

Челси сменя Джо Коул с Бенаюн

Мнениеот Pro.Daeg » 31 май 2010 12:47

Мениджърът на Челси Карло Анчелоти вече е намерил заместник на Джо Коул в халфовата линия на шампионите и той се казва Йоси Бенаюн, твърдят медиите на Острова. Както е известно, договорът на английския национал с лондончани, изтичащ след месец, няма да бъде подновен и той със сигурност напуска "Стамфорд Бридж". Тотнъм, Манчестър Сити и Ливърпул са клубовете, които проявяват най-сериозен интерес към Коул. Името на израелския халф на мърсисайдци Йоси Бенаюн пък е в списъка на играчи, които най-вероятно ще напуснат "Анфийлд" това лято. Според "Гардиън" от Ливърпул вече са отхвърлили първата оферта на Челси, която е била на стойност 4 милиона паунда, като "червените" искат с два милиона повече. Въпреки това вестникът твърди, че трансферът на израелеца може да бъде финализиран още през следващата седмица. Самият Бенаюн призна за интереса на Челси и за желанието си да играе на "Стамфорд Бридж": "Анчелоти ме иска за следващия сезон, но всичко зависи от Ливърпул. Челси ще трябва да плати около 6 милиона, но аз вярвам, че в крайна сметка трансферът ще се осъществи".

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Re: Челси сменя Джо Коул с Бенаюн

Мнениеот PFCB » 31 май 2010 13:20

Това е черен хумор :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 31 май 2010 13:42

Голяма грешка на Карлето... това е малко като "кон за кокошка" :roll:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Pro.Daeg
Контакти:

Мнениеот Pro.Daeg » 31 май 2010 14:19

Аз от това което съм проследил съм останал със добри впечатления за Йоси.... доста мачове реши той на ливърпула .....притесненията идват от факта ,че е на ако не се лъжа на 28,29 години........... докато Джо Коул според мен е пътник вече така или иначе независимо дали вземем Бенаюн или не тъй като вече сме уредили Сърничката Сърна който автоматично ще застане на десния фланг............... Коул просто няма какво да даде на Челси пък и последните 2 сезона е непрестанно тормозен от травми и то доста дълготрайни така ,че е редно да си върви...................

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 31 май 2010 14:49

Решил мачове на Ливърпул...Добре, но на кое място в класирането се намира Ливърпул ? Бенаюн не е за Челси.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 май 2010 17:00

Хора, освен сезона на трансферите ..... е и сезона на сензациите !
Дайте да видим .... кои в крайна сметка ще се снимат със синия екип ..... и тогава да ги коментираме.

Pro.Daeg написа:тъй като вече сме уредили Сърничката Сърна

Това сигурно ли е ?

П.п.
В днешният брой на '7 Дни спорт'..... пише, че май ще има размяна с Реал М. - Лампард > за Кака .... Моуриньо настоявал .... какво ще излезе, незнам !
Но това са само слухове и догадки все още .....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Челси”