Жозе: Плаках за Челси!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Pro.Daeg
Контакти:

Жозе: Плаках за Челси!

Мнениеот Pro.Daeg » 22 май 2010 10:45

Жозе Моуриньо разкри драматичните изживявания, през които е преминал, отстранявайки Челси по пътя си към финала в Шампионската лига.Специалния ще изведе своя Интер срещу Байерн днес в спора за европейската купа.На 1/8-финалите в турнира той се изправи срещу бившия си тим Челси и го надигра.В навечерието на финала португалецът изненада аудиторията вместо с обичайната си арогантност, със смиреност и човечност."Когато се завърнах на "Стамфорд Бридж" плаках, каза той. - Не е лесно, когато си оставил приятели и трябва да излезеш на война с тях. Това е меланхолично.""Плаках, защото за 90 минути не мислех за това, че играя срещу приятели. След мача обаче осъзнах, че приятелите ми са аут. Това обаче е футболът. Такъв е животът, който водим, добави той. - Това се е случвало на мнозина. Това е причината, когато футболистите се разпишат срещу бившия си клуб, да не се радват. Това е съпричастност. Аз бях много щастлив тук.""Аз все още се чувствам част от Челси и чувствам клуба част от себе си. Когато се изправих срещу тях, това беше много сложна емоционална ситуация, но това е част от живота, каза още Жозе. - Ако Челси се изправи срещу Милан и Карло Анчелоти се завърне на "Сан Сиро", със сигурност ще пророни някоя сълза."

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Re: Жозе: Плаках за Челси!

Мнениеот igor tomasic » 22 май 2010 11:55

Ето затова той е СПЕЦИАЛЕН !
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 22 май 2010 15:30

8-)

Нормално е Жозе да е страдал при отстраняването на Челси от сегашния му отбор Интер.
Та Челси са негово дете сполучливо осиновено от добър осиновител - Татко Карло Анчелоти ... ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 24 май 2010 09:30

Жозе е велик.Анчелоти също е много добър,но трябва да разбере,че Челси не е Милан и ШЛ няма да се спечели ако кара сините да играят катеначо в турнира.Тази година в Англия показахме,че можем да бием с много голове и то под ръководството на Карлето.Същата игра трябва да играем и догодина в ШЛ и трофеят ще бъде наш.

Върни се в “Челси”