''Атлетико Мадрид и Челси са постигнали споразумение за трансфера на аржентинския футболист Серхио Агуеро в лондонския клуб. ESPN съобщава, че сумата, за която двете страни са си стиснали ръцете, е в размер на 40 милиона паунда.
Преди няколко седмици самият нападател заяви, че много му харесва Лондон. В същото време той сподели, че би се учил от звездите на Челси Дидие Дрогба и Франк Лампард.
През настоящия сезон в Примера дивисион, 21-годишният Серхио Агуеро има реализирани 12 гола в 30 мача за Атлетико Мадрид. Снощи "дюшекчиите" се класираха за финала на Лига Европа след като отстраниха Ливърпул.'
Това е страхотна новина!

Най-после добър трансфер. Млад играч, 2 години като титуляр в Атлетико Мадрид, реализирал 12 гола в 30 мача, направил доста асистенции-това е играча, който според мен ще направи невероятна двойка с Дрогба. Дрогба е с добър удър, страхотна физика и много стабилен в изявите си, а Серхио Кун Агуеро е подвижен, добър поглед върху играта, допълват се страхотно ! Но мисля, че тези 40 млн са малко в повечко. Вярно, че е млад талант, но според мен трябва да струва към 25 млн. Все пак много се радвам и казвам "честито'' на всички фенове на Челси.