Какъв подход да очакваме от Челси през лятото на тр.пазар?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Pro.Daeg
Контакти:

Какъв подход да очакваме от Челси през лятото на тр.пазар?

Мнениеот Pro.Daeg » 24 апр 2010 20:43

Какво смятате дали любимия ни Челси имали нужда от много нови играчи или не може би имаме от едно, две нови имена който да ни подсилят ?
Моето лично мнение е ,че нямаме нужда от чак толкова нови играчи във зависимост разбирасе от това кой ще бъдат трансферирани от клуба !
А не хич не са малко днес се появиха информаций ,че числото на тези играчи е набъбнало на 7 !
Карлето ще налага 5-тима младоци което лично мен ме кара да се чувствам добре и убнадежден впредвид факта ,че от години упрекват клуба ,че не уме да налага млади играчи във първият състав. Е дано Карло да ги оправдае тези хора..... школата ни фунцкионира прекрасно последно време и смятам ,че имаме много добри таланти там
- Борини
-Какута
-Брума
-Ван Аанхолт

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Какъв подход да очакваме от Челси през лятото на тр.пазар?

Мнениеот 0007 » 24 апр 2010 20:57

На първо време очаквам да продадем играчи като Деко,Балак,Ферейра....На 90% съм убеден,че ще привлечем някое голямо име-Торес,Пато,Агуеро....Освен някой от тях бих искал да вземем и още 1-2 футболисти,които да закърпят постовете,на които нямаме равностойни играчи.Задължително трябва да вземем десен бек(лично мнение).И като за накрая, предполагам,че ще вземем 3-4 играчи от школата-Борини,Какута...
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 24 апр 2010 21:03

Голям играч + още 2-3 попълнения за всеки пост (примерно) + 5те юноши !
Изображение

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 24 апр 2010 21:04

Йоветич ми се ще да отиде в Челси.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 24 апр 2010 21:05

Агуеро,Балотели/Вучинич,Лукаку,Гарет Бейл,Муса Сисоко,Мутиньо.
Отбора застарява и определено се нуждае от подмладяване.
Изображение

Pro.Daeg
Контакти:

Мнениеот Pro.Daeg » 24 апр 2010 21:22

0007
Тук си прав Деко и Ферейра са пътници тъй като имаме и Иванович ще се върне и Жозе Босингва и Пауло Ферейра ще стане напълно излишен.Но за Балак не съм сигурен дали ще си тръгне наскоро чух ,че искал нов двугодишен договори.
Против съм големите харчове особено.
Отбора много си изпати със Шевченко преди години.... и трябва да си вземе забележка...... Торес аз лично не му симпатизирам и не бих искал да го видя във Челси.
Виж за Пато-ка и Агуеро съм по-склонен да се съглася. Тъй като за мен Пато е най-големия талант във този момент според мен като оставим проблемите му във Милан и честите контузий същото важи и за Серхио Агуеро.
Анчелоти трябва да развива малдоците особено ако влезе във сила правилото ,че всеки клуб трябва да има минимум по пет играча от школата във първия състав.
:)

Потребителски аватар
Forza_Ferrari
Контакти:

Мнениеот Forza_Ferrari » 24 апр 2010 21:58

Като за начало, трябва задължително да продадем Ферейра, Деко, Белети и Балак, които определено вече не отговарят на класата на Челси. Десен бек не ни трябва при положение че имаме двама прекрасни играчи на този пост- Босингва и Иванович. Отляво също сме повече от солидни- А.Коул (за мен най-добрия ляв бек в света) и Жирков. В центъра на защитата изглежда има леки проблеми, особено когато Карвальо е контузен, а и предвид възрастта му няма да е лошо да се потърси младо попълнение. Не съм убеден, че Алекс е точният партньор на Тери. В средата се нуждаем от свежа кръв- не може да се разчита цял сезон само на Лампард и Есиен да градят играта. Отляво имаме възроденият Малуда, отдясно Калу и Джо Коул, на когото смятам, че трябва да се даде още шанс, защото притежава страхотна техника и внася разнообразие в играта на тима. Предвид възрастта на Дрогба и Анелка (и двамата са над 30 години) би било добре да видим един Серхио Агуеро в отбора. Като към това се прибавят младите Борини и Какута мисля че ще имаме отлична селекция за новия сезон.

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 24 апр 2010 22:10

Креативен халф, мисля че е най-големия приоритет.В момента само Лампс измисля нещо, пък и той е на години.Балак вече не става за Челси, Деко същото,Есиен и Микел са чисти дефанзивни полузащитници.Един Йоветич или Хамшик ще свърши работа.
Също така в момента Киелини има конфликт с Ювентус.Срещу съответна сума съм сигурен, че ще го продадат :) Ако се сработят с Тери ще мачкат.
Изображение

Pro.Daeg
Контакти:

Мнениеот Pro.Daeg » 24 апр 2010 22:11

Forza_Ferrari
Един играч от калибъра на Франки Лампард и един централен нападател тип Агуеро, или Пато който да уме да внася повече разнообразие да е по-нестандартен и по-бърз.
Сега обаче като се замисля смятам ,че трябва да привлечем и един достоен конкурент на Петр Чех тъй като във момента Чех няма реално конкуренция тъй като и Иларио и Търнбул според мен нямат качествата за Челси. Чех беше силен когато резерва му беше Кудичини. Когато той премина във Тотнъм Хотспърс започна да му пада формата като чели това е защото знае ,че дори и да е във слаба форма мениджъра винаги ще го избира пред останалите двама(във случая Търнбул и Иларио).
Много харесвам Давид Луйс от Бенфика. Който е централен защитник. Иначе други пробойни във състава не виждам.

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 24 апр 2010 23:04

Pro.Daeg написа:Какво смятате дали любимия ни Челси имали нужда от много нови играчи или не може би имаме от едно, две нови имена който да ни подсилят ?
Моето лично мнение е ,че нямаме нужда от чак толкова нови играчи във зависимост разбирасе от това кой ще бъдат трансферирани от клуба !
А не хич не са малко днес се появиха информаций ,че числото на тези играчи е набъбнало на 7 !
Карлето ще налага 5-тима младоци което лично мен ме кара да се чувствам добре и убнадежден впредвид факта ,че от години упрекват клуба ,че не уме да налага млади играчи във първият състав. Е дано Карло да ги оправдае тези хора..... школата ни фунцкионира прекрасно последно време и смятам ,че имаме много добри таланти там
- Борини
-Какута
-Брума
-Ван Аанхолт

Питай Абрамович и Анчелоти ;) .

Върни се в “Челси”