Шоу на Челси....наистина са добри !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
-
Шоу на Челси....наистина са добри !
За 60 мин. четери гола, при това на един от най негостоприемните стадиони на Албиона....при това с зашеметяваща игра ! Кой ще спре този Челси ? ? ? 

Re: Шоу на Челси....наистина са добри !
Манчестър Юнайтед 

Ливърпул
Но наистина правят голям мач Челси

Но наистина правят голям мач Челси

-
Много добър мач..отдавна не съм ги гледал толкова нахъсани.... Glory United !
- j0rka7a_199
Направо съм изумен от Челси явно Луиш Фелипе Сколари наистина си върши работата 

----ЦСКА ЗАВИНАГИ !!!
----Абе хора вземете се научете да пишете на КИРИЛИЦА !
----ТомоФфФ Сектор "Г" те мрази
----Абе хора вземете се научете да пишете на КИРИЛИЦА !
----ТомоФфФ Сектор "Г" те мрази
-
И край 5:0 струва ми се че ги пожалиха малко....но забележете състава ! Това си беше направо вторият им състав ( ако може въобще да се говори за резерви ) Ако трябва да бъда точен, въобще май не липсват: Дрогба, Джо Коул, Балак, Есиен, Чех, Ашли Коул, Деко
- Ticha
- Контакти:
Супер мач и супер красиви голове. Това е истинския футбол

THE G.A.M.E написа:И край 5:0 струва ми се че ги пожалиха малко....но забележете състава ! Това си беше направо вторият им състав ( ако може въобще да се говори за резерви ) Ако трябва да бъда точен, въобще май не липсват: Дрогба, Джо Коул, Балак, Есиен, Чех, Ашли Коул, Деко
Мда,с т.нар. "Резерви" 0:5 срещу Боро си е СУПЕР

-
Blue_Lion написа:THE G.A.M.E написа:И край 5:0 струва ми се че ги пожалиха малко....но забележете състава ! Това си беше направо вторият им състав ( ако може въобще да се говори за резерви ) Ако трябва да бъда точен, въобще май не липсват: Дрогба, Джо Коул, Балак, Есиен, Чех, Ашли Коул, Деко
Мда,с т.нар. "Резерви" 0:5 срещу Боро си е СУПЕРЕвалата на CHELSEA ! Тази година сме шампиони в Англия
Задължително трябва да сме шампиони ! Просто с такава игра, ще бъде подигравка към футбола, сините от Лондон да не са първи, и в Англия, и в Шампионска лига ! Имам чувството, че при почти всеки мач гледам нещо средно между играта на Юнайтед и Барса, в най добрите им години...направо невероятно какво направи Сколари !
ЛЕВСКИ И CHELSEA, ЗАВИНАГИ В СЪРЦАТА НИ....НЕЗАВИСИМО ОТ ВСИЧКО !

THE G.A.M.E написа:Blue_Lion написа:THE G.A.M.E написа:И край 5:0 струва ми се че ги пожалиха малко....но забележете състава ! Това си беше направо вторият им състав ( ако може въобще да се говори за резерви ) Ако трябва да бъда точен, въобще май не липсват: Дрогба, Джо Коул, Балак, Есиен, Чех, Ашли Коул, Деко
Мда,с т.нар. "Резерви" 0:5 срещу Боро си е СУПЕРЕвалата на CHELSEA ! Тази година сме шампиони в Англия
Задължително трябва да сме шампиони ! Просто с такава игра, ще бъде подигравка към футбола, сините от Лондон да не са първи, и в Англия, и в Шампионска лига ! Имам чувството, че при почти всеки мач гледам нещо средно между играта на Юнайтед и Барса, в най добрите им години...направо невероятно какво направи Сколари !
ЛЕВСКИ И CHELSEA, ЗАВИНАГИ В СЪРЦАТА НИ....НЕЗАВИСИМО ОТ ВСИЧКО !
Бе за ШЛ там е сложно ! В смисъл,всяка година стават изненади,така че,ще почакаме,но този отбор има потенциял да го направи