Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
_RoKi_ написа:След 45мин. резултата е 2-1 за Челси след измислена дузпа за домакините...Само да съм ви чул да ревете относно дузпиВашите очаквания за 2-та част
![]()
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:_RoKi_ написа:След 45мин. резултата е 2-1 за Челси след измислена дузпа за домакините...Само да съм ви чул да ревете относно дузпиВашите очаквания за 2-та част
![]()
Аз си гледам Арсенал, но за дузпата превключих и гледах повторения. За мен си е чиста дузпа, стъпи си върху крака му, а Жирков беше на скорост...
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
ZinedineZidane написа:Аз си гледам Арсенал, но за дузпата превключих и гледах повторения. За мен си е чиста дузпа, стъпи си върху крака му, а Жирков беше на скорост...
MuFc1878 написа:Честита победа на "сините" фенове. Чакаме ви другата седмица на "Олд Трафорд" да видим кой ще е шампион.
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта