Очаквам и вашите мнения.
Контузията на Ашли Коyл
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- w7f* Ch3lS3@_f@N ;]
- Контакти:
Контузията на Ашли Коyл
Тук коментирайте контузията на Ашли Kоyл. Той счупи глезен по време на загубата на клубния си отбор от Евертън. Очаква се да се завърне в игра чак през лятото. Това означава, че ще пропусне остатака от сезона. Мисля, че той е важен играч в схемата на Карло Анчелоти, но не би трябвало това негово отсъствие да се отрази много на представянето на Челси. Според мен това отсъствие на Ашли Коyл от терените ще бъде припокрито с Юри Жирков. Този футболист може да играе като ляв полузащитник, но може и да изпълнява ролята на англичанина.
Очаквам и вашите мнения.
Очаквам и вашите мнения.
Последна промяна от w7f* Ch3lS3@_f@N ;] на 12 фев 2010 22:58, променено общо 2 пъти.
Siegfried написа:Re: Челси - Арсенал 27.02 18:00 ч.Lord of memory написа:Re: Челси - Арсенал 27.02 18:00 ч.
Тука Юнайтед бие, както обикновено :D.
Мислех - че съм виждал всичко в този форум . Явно не съм .....
:D :D :D :D :D
- jembajemba
- Контакти:
Re: Контузията на Ашли Кол
Какъв кол, не е ли Kоул?
Дано се завърне за световното, по - добре да гледаме по - добри футболисти и силни отбори.
Дано се завърне за световното, по - добре да гледаме по - добри футболисти и силни отбори.
- w7f* Ch3lS3@_f@N ;]
- Контакти:
Re: Контузията на Ашли Кол
jembajemba написа:Какъв кол, не е ли Kоул?![]()
EDIT:
оправих го
Siegfried написа:Re: Челси - Арсенал 27.02 18:00 ч.Lord of memory написа:Re: Челси - Арсенал 27.02 18:00 ч.
Тука Юнайтед бие, както обикновено :D.
Мислех - че съм виждал всичко в този форум . Явно не съм .....
:D :D :D :D :D
Re: Контузията на Ашли Коyл
Тежък удар за Челси,не знам дали Жирков е готов,но има ли избор Анчелоти...Въпреки всичко,мисля,че с 3-4 мача,Юри ще добие опит и увереност 
До колкото чух поне 3 месеца ще го няма което си е голям удар за вас. Честно казано Жирков ми е повече офанзивен играч от колкото бек , но ще видим.
Жирков си е повече в средата на терена, не знам къде го гласите бек. Неслучайно Челси питат за Дани Алвеш, ама не ми се вярва Барса да го даде лесно.
- Lord of memory
- Контакти:
Не е като някакъв завършен некадърен педерак на име Сийдуел да ти скочи с коляно и да ти строши ръката, поне.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
То няма голяма нужда от коментар-ясно е че пропуска Мондиала 
Адаш,в грешка...Жирков си е чист ляв халф,но го използват и като ляв бек и ляв халф-бекMarto написа:Жирков си е повече в средата на терена, не знам къде го гласите бек. Неслучайно Челси питат за Дани Алвеш, ама не ми се вярва Барса да го даде лесно.