20 декември 2009 | 14:30 | Агенция "Фокус"
Лондон. Името на капитана на Челси и английския национален отбор Джон Тери бе замесено в сериозен скандал. Играчът бе заснет от скрита камера как взима подкуп, за да развежда хора из клубната база на „сините” в Кобхам. Английското издание „Нюз ъф дъ Уърлд” научило за тази дейност на футболиста и решило да направи проучване. Оказва се, че Тери взима по 10 хиляди паунда, за да развежда хората из модерната клубна база. Тери, който получава по 160 хиляди паунда на седмица, обяснил на „клиента” си, че прибира само две хиляди паунда от разходката, а останалите осем дава за благотворителност. На официалната страница на британската медия е поместено видеото, в края на което Тери заявява, че ръководителите на Челси не бива да знаят за това, което прави той.
Вижте ексклузивно видео от скандала с ДЖОН ТЕРИ !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: „Нюз ъф дъ Уърлд”: Джон Тери взима подкуп за частни разходки
toi написа:20 декември 2009 | 14:30 | Агенция "Фокус"
Лондон. Името на капитана на Челси и английския национален отбор Джон Тери бе замесено в сериозен скандал. Играчът бе заснет от скрита камера как взима подкуп, за да развежда хора из клубната база на „сините” в Кобхам. Английското издание „Нюз ъф дъ Уърлд” научило за тази дейност на футболиста и решило да направи проучване. Оказва се, че Тери взима по 10 хиляди паунда, за да развежда хората из модерната клубна база. Тери, който получава по 160 хиляди паунда на седмица, обяснил на „клиента” си, че прибира само две хиляди паунда от разходката, а останалите осем дава за благотворителност. На официалната страница на британската медия е поместено видеото, в края на което Тери заявява, че ръководителите на Челси не бива да знаят за това, което прави той.
Ето и видео
Офф нямам думи....Не знам кви са тия хора.Зима по 160 000 на седмица и пак е не доволен......
Последна промяна от tzloko на 20 дек 2009 15:06, променено общо 1 път.

-
- Контакти:
160 000 paunda na sedmica vzema ne 15k 

според мен той взима много повече от 15 000 паунда взима 120 000 хиляди ама не съм сигурен дали е седмично или месечно!а за този скандал е инсцениран от някой! както миналата година беше със джерард а и този със скандала с бащата на Тери (наркопласьор).Може би Сър-а се е бръкнал с някой паунд да се опита да победи челси!
- makaveli_rip
- Контакти:
Това не може да е истина....!Сигурен съм че е някаква нагласена работа,макар че това с баща му го видях и беше реално.Наркопласьор си е копелето!
20 декември 2009 | 16:47 | Агенция "Фокус"
Футбол: Който обвинява Тери, петни и Англия, пишат на Острова
Лондон. Както стана ясно по-рано днес, появиха се информации и дори видеоматериал, разпространен от „News of the world”, в който се вижда как английският национал и капитан на представителния отбор на страната, както и на клубния си такъв (Челси) – Джон Тери, договаря „разходка” из базата на лондонския клуб, на цена 10,000 лири.
В тази връзка всички сайтове, особено тези на привърженици, подкрепящи тима от столицата, а и националния отбор на Англия, решиха да побързат да оневинят футболистът, казвайки че заклеймявайки Тери, журналистите уронват авторитета на клуба и държавата.
Интересно е обаче, че на видеото Тери съвсем ясно договаря сделката, в буквален смисъл на думата, като дори казва, че е събрал разговарящите във въпросното заведение, „защото не е толкова публично”, по думите на самия състезател.
Очаква се до края на деня да има повече яснота по случая.
Алчен до безумие...
Футбол: Който обвинява Тери, петни и Англия, пишат на Острова
Лондон. Както стана ясно по-рано днес, появиха се информации и дори видеоматериал, разпространен от „News of the world”, в който се вижда как английският национал и капитан на представителния отбор на страната, както и на клубния си такъв (Челси) – Джон Тери, договаря „разходка” из базата на лондонския клуб, на цена 10,000 лири.
В тази връзка всички сайтове, особено тези на привърженици, подкрепящи тима от столицата, а и националния отбор на Англия, решиха да побързат да оневинят футболистът, казвайки че заклеймявайки Тери, журналистите уронват авторитета на клуба и държавата.
Интересно е обаче, че на видеото Тери съвсем ясно договаря сделката, в буквален смисъл на думата, като дори казва, че е събрал разговарящите във въпросното заведение, „защото не е толкова публично”, по думите на самия състезател.
Очаква се до края на деня да има повече яснота по случая.
Алчен до безумие...
Ако това е истина и се докаже .... тежко му и горко на Тери и на цялата му фамилия. Аз оставам с впечатления , че цялото семейство са такива ....
-
- Контакти:
Много ми напомня на историята с Батето, когато ББС го прецакаха и се срина както неговия авторитет така и на БОК. Според мен Тери трябва да го отнесе здраво.
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- stefan_bg2
- Контакти:
Точно Тери ми е един от най-противните ми играчи....с поведението си ...явно и в живота не е цвете за мирисане!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
Вижте ексклузивно видео от скандала с ДЖОН ТЕРИ !
http://mysportalk.com/index.php?option= ... Itemid=422
Тук може да видите ексклузивното видео от скандала в който се забърка Джон Тери !
Моля модераторите да не трият темата ! Не спамя , просто искам да покажа видеото на феновете на Челси !
Peace
Тук може да видите ексклузивното видео от скандала в който се забърка Джон Тери !
Моля модераторите да не трият темата ! Не спамя , просто искам да покажа видеото на феновете на Челси !
Peace