Много е важно с каква нагласа ще излезем в този мач.Надявам се най накрая да видя Жиру титуляр с Уили и Азар по крилата.Всъщност искам да видя как ще се справи и Емерсон вместо доста слабия напоследък Алонсо.
Силният пълководец няма слаби войници.-Китайска мъдрост
Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За първото не съм толкова сигурен. АЙНЩАЙН
Кристъл Палас вкараха два на най-добрия вратар в лигата,така че Конте да не се оголва много,дори може с двама на вратата да започне и още някой и друг защитник,излишно е да се поемат рискове ,оголим ли се може и да ни разкрият на Моста,така че всички отзад за 0-0!
ако има някой отбор от дъното, който да ненавиждам, това е точно Палас, тея играят винаги на макс срещу нас и често си ни побеждават, дали у дома или като гости. Много много ми се искаше да вкараме поне още един, за да може някои играчи да си починат през втората част. Е ... 2:0 е добре, но тея трябва да ги смазваме всеки път, такава омраза ми е натрупана към тях, че ...
Абе тоя Мората бива ли толкова малоумни картони да си вади бе ,баси, повече жълти картони има тоя отколкото голове ....мекушав ,безхарактерен,пропуски като Торес и си вади лесно картони като Диего....събрал е най-лошото от двамата,ама че нападател взехме Дано само Конте не го пазеше за Барса. Иначе много силно първо полувреме ,като цяло трябваше с поне 4 гола да ги бием тоя утрепаняци ,дано отпаднат много са противни.