Мнениеот E_pluribus_unum » 20 окт 2017 22:34
И аз не мога да го гледам,но ще следя с интерес резултата в интернет.М да,почти ударихме дъното и ако не спечелим и този мач,може Конте да бъде освободен.Имам чувството,че Конте е предаден от футболистите си.Не,че и той няма допуснати грешки този сезон,но все пак и той е човек и греши.Слаба трансферна политика от страна на Челси през лятото и като прибавим и контузиите този сезон и резултата е на лице.Наистина доста несериозно от страна на ръководството на клуба относно трансферите,като се има в предвид на колко фронта играем тази година и огромните очаквания на собственика.Без добри трансфери,няма как да искат повече.Конте е добър тренер и не трябва да го изпускаме,но се съмнявам,че олигарха ще го пожали.Най много ме е яд на това,че не можем да задържим един добър наставник повече от два сезона,за да се видят някакви резултати от работата му.На всеки човек му трябва време за адаптация и разгръщане на идеите му.Трябава клубът да се реши на тази крачка и най накрая да даде шанс на такъв човек,като Конте и да му имат пълно доверие,защото този човек показа,на какво е способен миналия сезон.
Силният пълководец няма слаби войници.-Китайска мъдрост
Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За първото не съм толкова сигурен.
АЙНЩАЙН