[/center][center]

[/center]Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

[/center]
[/center]Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:Мача не е ли на 31? Или нещо съм пропуснал и е днес?![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Брендън Роджърс поема Челси ,ако уволнят Моуриньо
Брендън Роджърс, е един от основните кандидати да поеме Челси при уволнение на Жозе Моуриньо, пише Belfast Telegraph.
Както е известно, бъдещето на Специалния на "Стамфорд Бридж" е под сериозна въпросителна заради трагичните резултати от началото на сезона. При загуба от Ливърпул в следващия кръг, се очаква Роман Абрамович да вземе мерки и да освободи португалския спец от поста.
Роджърс пък в момента е без работа, след като беше уволнен от "Анфийлд" преди няколко седмици. Плюс при него е, че вече е работил в Челси. Той беше треньор на младежкия отбор на клуба при първия престой на Моуриньо в Лондон.
Gary Shaw написа:Брендън Роджърс поема Челси ,ако уволнят Моуриньо
Брендън Роджърс, е един от основните кандидати да поеме Челси при уволнение на Жозе Моуриньо, пише Belfast Telegraph.
Както е известно, бъдещето на Специалния на "Стамфорд Бридж" е под сериозна въпросителна заради трагичните резултати от началото на сезона. При загуба от Ливърпул в следващия кръг, се очаква Роман Абрамович да вземе мерки и да освободи португалския спец от поста.
Роджърс пък в момента е без работа, след като беше уволнен от "Анфийлд" преди няколко седмици. Плюс при него е, че вече е работил в Челси. Той беше треньор на младежкия отбор на клуба при първия престой на Моуриньо в Лондон.
Те това е новина
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта