Неманя Матич - фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liquidator
Контакти:

Неманя Матич - фен тема

Мнениеот Liquidator » 16 яну 2014 21:25

Неманя Матич (на сръбски: Немања Матић) е сръбски футболист, роден на 1 август 1988 г. в Шабац, Сърбия (тогaва Югославия). Висок е 194 см.
Понастоящем играе в английският гранд Челси и сръбският национален отбор по футбол.

Кариерата му започва в сръбския Колубара, където записва 16 мача. През 2007 година той преминава в Кошице и за два сезона записва 67 мача с 4 гола. През август 2009 подписва с английския Челси за 4 години. Трансферът му е на стойност 1,75 милиона евро. и носи фланелка с номер 24.
На 31 януари 2011 г. от Челси преминава в Бенфика за сумата от 25 млн. евро, като сумата включва и Давид Луис, който преминава в английският клуб.На 15 януари 2014г. Матич се завръща в бившия си клуб за сумата от 25 млн. евро. Договорът му е за следващите 5 сезона.

[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Футболен Фен
Контакти:

Re: Неманя Матич - фен тема

Мнениеот Футболен Фен » 16 яну 2014 21:39

Според мен е стабилен полузащитник и ще свърши работа на Мауриньо
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 яну 2014 21:45

Толкова пари за този футболист си е поредната не съмнителна сделка на Мауриньо с португалски клуб! Никва далавера.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
vladovichev
Контакти:

Мнениеот vladovichev » 16 яну 2014 23:14

Този ще е ТВЪРДА резерва, а Челси само ще се снимат с шампионите от Арсенал в Англия и носителите на ШЛ Байерн в Европа

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 16 яну 2014 23:17

Изключително лош трансфер.По няколко причини не одобрявам този трансфер.
1.Нямаме абсолютно никаква нужда на този пост.
2.Изключително скъп за този пост.
3.Не ми харесва как играе от това което съм гледал.Даже и клипа не може да ме обеди.
В общи линии не съм съгласен с този трансфер.Не знам какво Моу намери в този играч.

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 16 яну 2014 23:32

Не съм сигурен, че трансферът е лош...не е лошо да има опции за този пост, ззащото ни чакат много мачове, а Ван Хинкел е контузен, Ромеу го няма, Лампард е контузен, Луис действително ще се върне в защита, защото Тери и Гари не могат да играят вечно, Есиен не е същия :(

При една контузия на Рамирес или картон и оставаме с Микел!

Наистина Челси даде много пари, но поне момчето е в добра възраст, с не лош опит!

Да е жив и здрав и късмет в отбора!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 17 яну 2014 01:03

Съмнителна сделка на съмнителния Мауриньо :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 яну 2014 06:41

БРАВО :!: То даже не може да се каже че е и трансфер :) Наше, лошо няма :!: А хейтърчетата, нищо невдяващи от футбол, пак ще го издухат 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 17 яну 2014 10:53

Поздравления за темата !!!

За мен това един много добър трансфер по няколко причини:

1) Изпитвахме изключителна нужда от такъв тип играч- висок, физически здрав, с доста прилична за размерите си техника, перфектен в играта във въздуха, развито умение да започва атакаите на отбора от фаза "пред защитата" , както и да спита противниковите играчи.

2) Лампард не е вечен и негов заместник беше задължителен. По- добре е, че такъв беше привлечен докато Франки все още е в отбора, за да може да предаде манталитета си на победител. / + Есиен си заминава, Микел не е играч за големите мачове, Луис е защитник по default и въпреки, че на мен лично ми харесва представянето му в средата, повечето фенове на отбора са със скептична нагласа, най- вече заради количеството сбъркани пасове/.
Реално с привличането на Матич, ще разплагаме точно с 4 ри опции (ако не брим Луис) за 2 позиции, което е нормално. Освен това, Матич има голям шанс да се превърне в лидер, а не просто да бъде опция (каквато е ролята на Микел от както е в отбора).

3) Във вените на момчето тече синя кръв и огромно желание да се докаже пред феновете на Челси. Отделно, връзката му с Жозе е огромна. Матич дължи всичкото уважение на света на Моу, защото именно той го вкара в големия футбол и съм сигурен, че ще дава всеки път 200% от себе си за отбора и мениджъра !

4) Пасва идеално на стила, който се опитва да наложи Моу !

5) Не е грешка, че го дадохме на Бенфика преди, защото ако беше останал в Челси, нямаше да се развие до играчът, който е сега. Тогава конкуренцията за тези позиции беше убийствена !!! Плюс това тези 25 милиона ще бъдат избити с изходящите трансфери на Кевин и Есиен. Отделно... защо въобще дълбаем финансовото естество на въпроса ??? Ние футболен отбор ли сме или търговско дружество като Арсенал ???

Желая много успехи и трофеи на Матич със синята фанелка. Дано бъде здрав и оправдае очакванията към себе си !!!
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 17 яну 2014 11:54

Белия Я-Я Туре . Започва титуляр в неделя с Манчестър .

sslevski написа:Изключително лош трансфер.По няколко причини не одобрявам този трансфер.
1.Нямаме абсолютно никаква нужда на този пост.
2.Изключително скъп за този пост.
3.Не ми харесва как играе от това което съм гледал.Даже и клипа не може да ме обеди.
В общи линии не съм съгласен с този трансфер.Не знам какво Моу намери в този играч.

1. ??
2. ??
3. ?!?!?

Не си на себе си , когато си гладен !
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Върни се в “Челси”