Най-добър мач за сезона: Тук според мен трябва да се сложат няколко мача. Като започнем от Челси - МЮ 2:3. Този мач го определям като добър, защото с 9 човека пак скъсахме Юнайтед от атаки, за жалост обаче с нередовен гол загубихме. Челси - Астън Вила 8:0. Отбора създаде много положения, и ги вкара. Има още няколко такива мачове, но сега не ми се изброяват.

Най-слаб мач за сезона: И тази година такива мачове имаше много... Шахтьор - Челси 2:1 ; Ювентус - Челси 3:0, Коринтианс - Челси 1:0 ; Уест Хям - Челси 3:1.
Най-вълнуващ мач, който Челси спечели: Тук не знам кой мач да сложа, може би Челси - Шахтьор 3:2.
Най-вълнуващ мач, който Челси не успя да спечели: Челси - Юнайтед 2:3.
Разочарование на сезона: 1. Йоско, макар че за него си е ясно че в балета ще е по-добър... Бертранд тази година игра слабо, други предположения нямам.
Връх на сезона: Може да се каже че от целия разочароващ сезон може да определим серията мачове в които смазвахме другия отбор. Стоук - Челси 0:4
Челси - Астън Вила 8:0 ; Саутхемптън - Челси 1:5 и Лийдс - Челси 1:5.
Играч на сезона: Лампард. Най-добрия може би в цялата ни история ! Също тази награда заслужават и Мазаскар.
Гол на сезона: 1.Оскар срещу Ювентус, втория гол. 2.Оскар срещу Шахтьор. 3. Луиз Срещу Базел. 4. Луиз срещу ФУлъм. 5. Азар Срещу Стоук.
Откритие на сезона: Естествено Ева

Най-любопитен момент:Когато стана проблема на мача със Суонзи където Азар беше несправедливо изгонен.
Колаж/снимка на сезона:

Това е всичко. Давайте своите мнение по класациите.
ПП. ГЛедал съм от темата за миналогодишната равносметка на Keyser.