Стъридж и Кол си тръгват

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Стъридж и Кол си тръгват

Мнениеот sslevski » 16 окт 2012 20:49

Голяма грешка е според мен изпускането на тези двама футболисти.Освен ако на мястото на Стъридж не се вземе да речем Фалкао.За Коул е друга ситуацията в момента не виждам човек достоен да го замени.Както се казва годините нямат значение.Важното е ,че е футболист който на този етап няма кой да го замени.Лично мнение.
Последна промяна от sslevski на 16 окт 2012 21:48, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Re: Стъридж и Кол си тръгват

Мнениеот riak4 » 16 окт 2012 21:23

1.Фалкао НЕ ни е нужен дори и Данко да си тръгне. Няма смисъл от него. Даже според мен ще остане. Не бива да вярвате на всяка втора жълта новина.
2.Точно пък Ашли има супер достоен заместник в лицето на Бертранд. Дори може да се получи донякъде добре с неговото напускане макар и да е лидер на отбора и да има още какво да даде, но за сметка на това Бертрнад ще започне да трупа опит по от рано.

ПП : Пише се Коул. ;)
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
Schleswiger...
Контакти:

Мнениеот Schleswiger... » 16 окт 2012 21:26

:|

смятам,че няма нужда да правиш отделна тема,като ги коментираме тия неща във всекидневната
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/27cbfb94dd14af7c51e94f8692130545/tumblr_ne82fzya5J1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 16 окт 2012 21:51

Schleswiger... написа::|

смятам,че няма нужда да правиш отделна тема,като ги коментираме тия неща във всекидневната

Смятай.........не ти преча изказвам мнение.Плюс това съм голям противник в една тема да са наблъскани всякакви тъпотии или пък искам да търся специално нещо и да влизам в 167 страница 2854 мнение.Струва ми се тъпо.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 16 окт 2012 21:54

riak4 написа:1.Фалкао НЕ ни е нужен дори и Данко да си тръгне. Няма смисъл от него. Даже според мен ще остане. Не бива да вярвате на всяка втора жълта новина.
2.Точно пък Ашли има супер достоен заместник в лицето на Бертранд. Дори може да се получи донякъде добре с неговото напускане макар и да е лидер на отбора и да има още какво да даде, но за сметка на това Бертрнад ще започне да трупа опит по от рано.

Уместна забележка благодаря ти,но все пак Бертранд още не на 100% готов да замести КОУЛ.Поне според мен.И при евентуална контузия не виждам кой може да го замести.

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 16 окт 2012 22:17

sslevski написа:Голяма грешка е според мен изпускането на тези двама футболисти.Освен ако на мястото на Стъридж не се вземе да речем Фалкао.За Коул е друга ситуацията в момента не виждам човек достоен да го замени.Както се казва годините нямат значение.Важното е ,че е футболист който на този етап няма кой да го замени.Лично мнение.

Фен съм на Юнайтед, но според мен Фалкао не ви е нужен, защото разликата м/у него и Стъридж е поне 3 класи. А за Коул съм съгласен с теб, но и Бертранд може да го заместни, но наистина не е готов. :)
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 16 окт 2012 22:27

sslevski написа:
riak4 написа:1.Фалкао НЕ ни е нужен дори и Данко да си тръгне. Няма смисъл от него. Даже според мен ще остане. Не бива да вярвате на всяка втора жълта новина.

Уместна забележка благодаря ти,но все пак Бертранд още не на 100% готов да замести КОУЛ.Поне според мен.И при евентуална контузия не виждам кой може да го замести.

Така е. Ама той не може да бъде готов без да трупа минути на терена. Не да влиза 80+ при 5-0 за нас. Все пак, ако Ашли напусне това ще стане след този сезон. Тогава ще може да се намери заместник евентуално, ако се сметне за нужно.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 16 окт 2012 23:19

ако дойде Фалкао, не ми дреме, че онази лакомия Стъридж ще си тръгне, ще направя банкет даже, ако това стане, тоя толкова нерви ми е образувал, че не мога да го гледам повече...
Фалкао ще бъде перфектният заместник на Дрогба, Торес не го слагам изобщо в сметките...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 окт 2012 23:49

А в този подфорум( Челси) сте солташаци на Ман Юн, аз когато съм бил фен на Челси, повечето от вас са били блясък в очите или са чукали по масата отдолу и са викали-това е небето! И като влязох там, разни мухльовци ми обясняваха несретни работи! Правете си партия с мамуните на САФ и не занимавайте хората с глупости! Солташаци!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 16 окт 2012 23:58

Уейн Рууни написа:
sslevski написа:Голяма грешка е според мен изпускането на тези двама футболисти.Освен ако на мястото на Стъридж не се вземе да речем Фалкао.За Коул е друга ситуацията в момента не виждам човек достоен да го замени.Както се казва годините нямат значение.Важното е ,че е футболист който на този етап няма кой да го замени.Лично мнение.

Фен съм на Юнайтед, но според мен Фалкао не ви е нужен, защото разликата м/у него и Стъридж е поне 3 класи. А за Коул съм съгласен с теб, но и Бертранд може да го заместни, но наистина не е готов. :)

Стъридж бил по-добър от Фалкао и то с поне 3 класи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Надявам се да не го мислиш
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Върни се в “Челси”