Хората, които трябва да напуснат отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Хората, които трябва да напуснат отбора

Мнениеот LevskiZavinagi » 29 апр 2012 01:02

[center]Забелязах, че няма такава тема, за това я пускам :)[/center]

Фен съм на Челси от много години, но ако трябва да сме честни има доста хора, които не заслужават да носят синята фанелка. Някои от тях нямат нужните качествата, други вече дадоха всичко от себе си и се изхабиха! Ето го моето списъче с хората, които трябва да напуснат отбора и е време да се намерят точните футболисти, които да ги заместят.

Пауло Ферейра
    Ашли Коул
    Майкъл Есиен
    Джон Оби Микел
    Дидие Дрогба
    Флоран Малуда
    Саломон Калу
    Жосе Босингва
    Хиларио

Ще се радвам и вие дадете мнението си по въпроса и да споделите вашите фаворите за гонене (колкото и грубо да звучи :))
Изображение

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Re: Хората, които трябва да напуснат отбора

Мнениеот Владо_ЦСКА » 29 апр 2012 01:03

Дрогба ли :?: :!:
Лягай да спиш :roll:
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 29 апр 2012 01:08

Владо_ЦСКА написа:Дрогба ли :?: :!:
Лягай да спиш :roll:

Отдавна се изхаби като играч :) Отборът трябва да се подмладява! Истина е, че Дрогба е дал много за отбора, но неговото време свърши ;) Всеки си има мнение
Изображение

r0sen4y
Контакти:

Мнениеот r0sen4y » 29 апр 2012 01:19

За половината съм съгласен, а за другата- не . Оби микел си върши добре работата, а Калу има още какво да даде. Коул също има една две години футбол на високо ниво в него. Това лято както виждате ще дойдат доста нови имена, най вече млади играчи с потенциал, но трябва да има плавна промяна и не може просто така имена които имат по 5,6 сезона във отбора и то в най- силните му сезони да си заминат толкова лесно. За Дрогба съм съгласен- на възраст е,а при неговия силов стил това много се отразява, пък и няма да му се прости бойкота който би на АВБ (мисля си даже че Лампард може да не отцелее в тая чистка която ще последва заради това което направиха за да изгонят тренъора. Практически пожертваха не само титлата, но и четвъртото място заради нещо което ще се случи и без АВБ)

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 29 апр 2012 01:25

Ашли Коул??!?!?!?!? Лягай да спиш!Ашли ви спаси 2 сигурни гола от барселона буквално изчистени от линията на врата!Стегни се!

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 29 апр 2012 01:28

Дрогба ? :lol: Че колкото мача гледах на Челси толкова той ни спаси ... + че е уникален на години е, но играе като на 18 и се бори до край, Малуда и Калу определено аут, Босингва има проблясъци, но като цяло не е стабилен в защита, мисля си, че това кой ще остане и кой не ще зависи от това кой ще е треньор, защото ако е Гуардиолчо просто Челси ще изпусне още един сезон :( Ди Матео е човека в момента, а той няма да смени 10 човека, най-много да махне някои от резервите, защото тези, които идват ще им трябва време да свикнат с английския стил на игра, който е доста безмозъчен, честно казано, въпреки че ми харесва в пъти повече от цък-цък :lol:

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 29 апр 2012 01:32

Ашли Коул и Дрогба :o то това са едни от най-стабилните и добри играчи на Челси вече толкова години. Това, че били над 30 по никакъв начин не може да е причина да си тръгнат определено смятам, че могат да дадат още на Челси. За останалите е почти ясно, че ще си тръгнат, мен ще ми е най-жалко за Есиен наистина голям играч, но тези контузии го преследваха всеки сезон. А освен това Иларио няма да си отива най-вероятното, защото скоро беше подписал нов договор.

r0sen4y
Контакти:

Мнениеот r0sen4y » 29 апр 2012 01:34

Играе като на 18 обаче не може да изкара повече от 60 мин на 100%, а просто за играч с неговата заплата няма как да е резерва. Затова и не му предложиха нов договор. Явно ще иде при Анелка в Китай да подои малко жълтурковците за 2,3 години, но силно се надявам преди това да двигне трофея в шампионската лига- както той, така и всички останали футболисти над 30 които прекараха футболните си години в Челси и са заслужили трофея.

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 29 апр 2012 01:48

Интересно ми е как един отбор може да се откаже толкова лесно от един играч дал живота си за клуба (Дрогба) И как може "фенове" на отбора да искат той да си тръгне? Вярно е че трябва да се гледа бъдещето, но ако не си държиш на миналото няма да имаш никакво бъдеще ..
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

r0sen4y
Контакти:

Мнениеот r0sen4y » 29 апр 2012 01:51

Никой не отрича какво е направил за Челси, всеки вижда как играе и този сезон. Но големите затова са големи- знаят кога да се откажат.

Върни се в “Челси”