Приемлив жребии за Челси , щом се разминаха с Барса,Реал,Байерн и Милан. Същото обаче може да се каже и за Бенфика !!! Според мен 50 / 50 са шансовете .
след самочувствието което Челси придоби с отстраняването на Наполи,очаквам без проблемно класиране за полуфиналите,особеннно с реванш на Стамфорд Бридж
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Ако не ме лъже паметта, треньорът на Бенфика си беше пожелал Челси още преди осминафиналите. Тогава лондончани бяха с АВБ начело и бяха в криза ... Както се казва в подобни случаи: "Внимавайте какво си пожелавате, защото може и да се сбъдне !"
[center][/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее, звезди обсипят сводът небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Аз пък ще стискам палци за Бенфика. На полуфиналите да има поне един , който да не е от групата на "обичайните заподозрени". А и ми допадат двама техни играчи : Кардосо и Витсел
Няма какво повече да се иска от жребият. Плюс е домакинството във 2 мач, минус е ако отидем на 1/2 финал (в което не се съмнявам), защото там сме гости на реванша. Очаквам силен Челси и 2 мача с доста голове, както беше и с/у Наполи - общо 9 гола! Умишлено ли УЕФА разминаха Барселона и Реал?