Испания без Торес след 5 години!!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
totti10
Контакти:

Испания без Торес след 5 години!!!!

Мнениеот totti10 » 24 фев 2012 15:24

Отново голям удар под кръста за Фернандо Торес!Това мисля,че е голяма грешка да бъде оставен извън разширените 25 за приятелската среща срещу Венецуела.Колкото и грозно да звучи,че Торес не е вкарвал от много време според мен винаги има място в отбора на Испания.И с тези халфове на "Ла фурия" щеше да се отпуши.Само гледайте какви нападатели викат на негово място:
Iker Muniain -Athletic Bilbao
Roberto Soldado- Valencia
Fernando Llorente -Athletic Bilbao
Alvaro Negredo- Sevilla
След трансфера му от Ливерпул в Челси просто не му върви на това момче!Дано да му потръгне,малко увереност му трябва и лек късмет да вкара в 2-3 поредни мача и всичко ще си дойде на мястото!

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: Испания без Торес след 5 години!!!!

Мнениеот MagicMoments » 24 фев 2012 15:27

Нормално Дървото Ел Ниньо да не е в отбора.Само се дъни...единствено на Евро 2008 блесна за Ла Фуриа на Мондиала НЕ....във Челси има 5 гола в не знам около 45 мача...Като добавим че двойката на Билбао Йоренте и Мунианин е в много по-добра форма.За Негредо и Солдадо това важи в пълна степен :twisted:
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
1916
Контакти:

Мнениеот 1916 » 24 фев 2012 15:28

Той на Световното първенство не вкара гол, какво остава за контрола с Венецуела :lol:
„В Юве победа не е най-важното. Това е единственото, което има значение.” -Джампиеро Бониперти

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 фев 2012 15:28

Ако всички продължават да го плюят, да не бъде налаган в състава и т.н. неговата увереност няма да се върне : ) Той трябва да знае че е подкрепян, а не личи, нито от футболисти, нито от треньори.

На мен Торес ми е любимият футболист. : )
Последна промяна от ralka_levskarka на 24 фев 2012 15:29, променено общо 1 път.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 24 фев 2012 15:29

е кой да викне, бездарника от Челси, който не е вкарвал гол от 5 месеца и вкарва 1 път на 5 месеца, или головата машина на Атлетико Билбао - Фернандо Йоренте Торес :lol:

Потребителски аватар
ShtrudeL
Контакти:

Мнениеот ShtrudeL » 24 фев 2012 15:31

ralka_levskarka написа:Ако всички продължават да го плюят, да не бъде налаган в състава и т.н. неговата увереност няма да се върне : ) Той трябва да знае че е подкрепян, а не личи, нито от футболисти, нито от треньори.

На мен Торес ми е любият футболист. : )

Кой не го подкрепя,във всеки мач на Челси се чуват песни за Торес.Постери с който феновете изразяват подкрепата си,ти какво искаш феновете на Юнайтед,Арсенал,Пуул и Сити да го подкрепят ли? :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8z5biC2nV1qhxcnho1_500.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 фев 2012 15:35

ShtrudeL написа:
ralka_levskarka написа:Ако всички продължават да го плюят, да не бъде налаган в състава и т.н. неговата увереност няма да се върне : ) Той трябва да знае че е подкрепян, а не личи, нито от футболисти, нито от треньори.

На мен Торес ми е любият футболист. : )

Кой не го подкрепя,във всеки мач на Челси се чуват песни за Торес.Постери с който феновете изразяват подкрепата си,ти какво искаш феновете на Юнайтед,Арсенал,Пуул и Сити да го подкрепят ли? :mrgreen:

То стига че футболистите му не го подкрепят ;)
ВБ за кво не го пусна с Наполи ?! Да го питаш и той не може да ти каже.
Дрогба е добър футболист, но да не би на мача да е направил нещо ?! И той с нищо не впечатли ама остана в състава, голяма подкрепа показват всички ;)
Торес не е футболист за отбор като Челси : )
Там всеки зема топката и иска да играе сам, ама не става така.
В Пуул имаше извънземни подавания за него в Челси много много не ги виждам.

Баща ми който е фен на Челси, самият той казва че Торес не е за този отбор ;) Няма ги футболистите като Стиви или Каут..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lEONHNbx0X4[/youtube]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
totti10
Контакти:

Мнениеот totti10 » 24 фев 2012 15:42

Абе ако играеше още в Ливерпул всички щяха да го обичат.Сега всеки гледа че струва 50 милиона и че отиде в Челси.Знам,че много хора ги е яд,че Хлапето е в криза щото са завистливи боклуци,а преди година и половина ми целуваха пат.а.а.Все някой ден ще се оправи.Ще почне да вкарва!Торес ще е отдново онова момче,което беше.Може и да не стане това в Челси,ако е за негово добро да го пуснат в друг отбор.Футбола не трябва да губи такъв талант,но явно зависта и омразата винаги ще ги има в някои хора.А и Торес като не е вкарал гол на последния голям форум не означава,че не е играл добре и че не е привличал вниманието си към него и да освобождава празни пространства за Давид Вия

Потребителски аватар
Edwin
Контакти:

Мнениеот Edwin » 24 фев 2012 15:46

50 милиона,5 гола в 50 мача срещу слаби отбори.20 поредни мача без гол.Е как да кажа че е добър?
[wrapimg=]http://www.gbposters.com/images/gbposters-com/lightbox/b7f7/19296/PFC051-MAN-UTD-believe.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
totti10
Контакти:

Мнениеот totti10 » 24 фев 2012 16:02

Как да кажеш,че е добър?!?По-добре не го задавай като въпрос или въобще не го коментирай.А като вкара от 102 мача / 81 гола защо не попита тогава дали е добър?Аз съм фен на Челси и знам,че за момента не оправдава 50 милиона похарчени за него.Но той какво е виновен,че е платена тази сума за него.Това просто е бизнес м/у два английски отбора.За мен Торес в Ливерпул беше най-добрият нападател в Европа,нищо,че съм фен на Челси.Трябва да гледаме реално нещата.Когато някой играе и радва окото на футболния зрител това нещо не може да се отрече.Да Торес е бледо копие на това,което беше,но и Челси е бледо копие на това което беше.Защо Дрогба като не играе от няколко сезона добре ,никой не го сменя,както беше с Хлапето в Ливерпул няколко мачове.Играе слабо Торес и не го сменят в Ливерпул.А сега какво става?Торес обира негативите на феновете.Просто халфовата линия на Челси е много бавна и прекалено слаба.Няма нищо общо с това което беше едно време.Няма и нищо общо с халфовете на Ливерпул,които захранваха Хлапето с пасове.Само обърнете внимание колко голове са вкарали нападателите на Челси от началото на сезона/Дрогба,Торес,Анелка(който вече не е в отбора),Стъридж и новото момче Лукаку/-отговарям прекалено малко.А това са топ нападатели,хора които са правили по 30 гола на сезон.Откъде идва проблема- халфовете.Защо в Ман Ю. всички нападатели вкарват/Руни,Ернандес,Уелбек,Бербатов/,защото халфовете са много силни.И винаги Алекс Фъргюсън е успявал да направи от нападателите му голови машини,защото е разполагал с КРЕАТИВНИ футболисти в центъра на терена и по фланговете.

А и да се върна на темата Фернандо Торес: Формата е моментна,а класата е вечна

Върни се в “Челси”