ПЛ: УБА - Челси 11.02.2014г. /22:00ч./

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: ПЛ: УБА - Челси 11.02.2014г. /22:00ч./

Мнениеот kingofpop » 12 фев 2014 00:11

Момчета според мен Моу направи огромна грешка, че направи само 1 промяна само 3 дни след мача с Нюкасъл...къде е Шурле, Салах, Демба Ба може би...Оскар и Вилиан едвам се движеха имам чувството умора имаше при тях...просто казвам мнението си за мен е треньоркса загуба на точки, а и смените не бяха най-добрите :?

Бахти уникални 5-6 месеца ни чакат...битка в Англия за титлата много яка, битка в Испания свирепа, битка в ШЛ, за Челси, Барса, Реал и Байерн всичко деуго освен титла ще е провал, световното много интересно се очертава.лудница :twisted:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

milka

Мнениеот milka » 12 фев 2014 00:28

Този резултат е бил голям шок за феновете на Челси като гледам какви са им били очакванията преди него --> ''сигурна победа , няма как друго яче да е м, тия сами ще се бият'' :roll:

Споко бе , утре Арабите няма да бият кошмара си Съндърланд и ей ви първи , бързо ви потънаха гимиите и свалихте самочувствието , уникално как една грешка променя цялото поведение на човека

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 12 фев 2014 00:29

0007 написа:Жалко! Азар ТРЯБВАШЕ да изиграе по-добре онази контраатака,бяхме 4-ма на 2-ма.Много,много болезнено изгубени 3 точки,още утре ще загубим първото място,а и Ливърпул ще се приближат съвсем.Имам чувството,че пестяхме сили за мача със Сити за FA,друго обяснение нямам.Колкото и сериозен да е натиска на домакините,нямаме право да се връщаме 10 човека в наказателното си поле.Длъжни сме сега да бием и Евертън,и Тотнъм у дома.
ПП Оскар ми се вижда в много слаба форма,явно като няма кой да му пари за мястото и не е на познатото ниво.

Идваме, идваме - домакинстваме на вас, на Сити и на Тотнъм. Всички други мачове са с отбори под 8мо място а като знам какво направихме с Евертън /4-0/ и Арсенал /5-1/ дупе да ви е яко на Анфийлд :mrgreen: Шампиони няма да станем но съм сигурен, че ще ви нашамарим като хората

Потребителски аватар
drago911
Контакти:

Мнениеот drago911 » 12 фев 2014 00:31

This season, at Hawthorns:
WBA 1-1 Arsenal
WBA 2-3 Man City
WBA 1-0 Newcastle
WBA 1-1 Everton
WBA 1-1 Liverpool
Not a bad result after all.

Ай стига ревахте. :lol:
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/e4711071c5715e9804c3e8c4c63657cf/tumblr_ne9thgYpzk1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 12 фев 2014 00:33

milka написа:Този резултат е бил голям шок за феновете на Челси като гледам какви са им били очакванията преди него --> ''сигурна победа , няма как друго яче да е м, тия сами ще се бият'' :roll:

Споко бе , утре Арабите няма да бият кошмара си Съндърланд и ей ви първи , бързо ви потънаха гимиите и свалихте самочувствието , уникално как една грешка променя цялото поведение на човека

Сити утре ще бият и то с много, 2 мача без гол, ще си излеят целия гняв на Съндърланд ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 12 фев 2014 00:37

wolf написа:
0007 написа:Жалко! Азар ТРЯБВАШЕ да изиграе по-добре онази контраатака,бяхме 4-ма на 2-ма.Много,много болезнено изгубени 3 точки,още утре ще загубим първото място,а и Ливърпул ще се приближат съвсем.Имам чувството,че пестяхме сили за мача със Сити за FA,друго обяснение нямам.Колкото и сериозен да е натиска на домакините,нямаме право да се връщаме 10 човека в наказателното си поле.Длъжни сме сега да бием и Евертън,и Тотнъм у дома.
ПП Оскар ми се вижда в много слаба форма,явно като няма кой да му пари за мястото и не е на познатото ниво.

Идваме, идваме - домакинстваме на вас, на Сити и на Тотнъм. Всички други мачове са с отбори под 8мо място а като знам какво направихме с Евертън /4-0/ и Арсенал /5-1/ дупе да ви е яко на Анфийлд :mrgreen: Шампиони няма да станем но съм сигурен, че ще ви нашамарим като хората

Едни други и те така щяха да ни шамарят с паркирани автобуси бла бла бла,ама бяха тотално надиграни и победени.Гледай и с вас да не се случи така.
Относо мача,заслужена точка за домакините,не успяхме да приключим мача с втори гол,а и след 60та минута спряхме да играем.Липсата на Тери също изигра огромна роля ,но такъв е живота.Надяваме се,че Сити няма да бият утре :).
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 12 фев 2014 00:42

Честно казано аз тоя сезон не помня в някой мач ние специално да сме играли с автобуса пред вратата но както и да е, а мача е точно навреме да вгорчим финалния ви спринт :mrgreen:

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 12 фев 2014 00:55

Великият smoothc,горд фен на Манчестър Юнайтед,отново e митично прав жозе не е същият човек,челси няма да е оният челси 2005-2006 никога ;)
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 12 фев 2014 01:02

Напълно справедливо равенство и за двата отбора! През първото полувреме Челси играха по-добре,с по-високо изнесена средна линия и гола от корнер в продълженията(макар и от статично положение),си бе напълно резонен като олицетворение и на показаното до момента.
Втората част на двубоя предложи доста по-интересни моменти,особено пред вратата на Челси и в този ред на мисли за мен бе някак си странно,че Челси се бе прибрал доста дълбоко в своята половина(може би да дебне за евентуални грешки и контри през Рамиреш-Оскар-Азар),но пък и УБА трябва да кажем,че доста добре наситиха средната линия,залагайки и повече на извеждащи пасове в дълбочина,както и на центрирания(от което всъщност падна и изравнителния гол).
Доста добро решение на Пепе Мел,който наистина показа,че умее да играе страхотно стратегически срещу по-големите съперници(Евертън,Пуул,сега и Челси) :)
Моя лична оценка е,че Челси не показа максимума от възможностите си,на моменти се действаше твърде лежерно и еднообразно в разиграванията и тук се чудя..дали ако Франки Лампард бе на терена от самото начало,ситуацията щеше да е точно такава,но като цяло УБА стояха много добре срещу лидера във временното класиране и успяха да спечелят точката,което е еквивалентно направо на победа(която между другото и не бе толкова далеко).

iliyan

Мнениеот iliyan » 12 фев 2014 08:22

Ooops :mrgreen: Някой май се присмиваше на Ливърпул , че са направили равен с УБА ;)
А то какво стана снощи а ?! И Челси направи равен с УБА :P
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Челси”