drago911 написа:След тоя мач съм сигурен в победата на Етихад.Браво на момчетата!!!
От твоята уста в Божиите уши.
Дано.Мисля,че ще са крайно мотивирани и ще разпукаме тая избледняла синя фланелка на Челси.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
drago911 написа:След тоя мач съм сигурен в победата на Етихад.Браво на момчетата!!!
Santiago Munezz написа:sslevski написа:Смути плачеш на чужди гробища не говори това добре за теб.Стегни се.Да не те стягам аз.
Той добре ги анализира нещата сега ама оня ден когато Ето'о ги оши го нямаше никакъвЕй такива дето само си казват мнението ама винаги след негативен резултат ми са любими
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Santiago Munezz написа:sslevski написа:Смути плачеш на чужди гробища не говори това добре за теб.Стегни се.Да не те стягам аз.
Той добре ги анализира нещата сега ама оня ден когато Ето'о ги оши го нямаше никакъвЕй такива дето само си казват мнението ама винаги след негативен резултат ми са любими
Re: Висша Лига: Челси - Манчестър Юнайтед, Неделя 19.01.2014 г.
от smoothc на 19 Яну 2014 19:19
Честита победа!
smoothc написа:rhaegar написа:Бахти бетона, бахти чудото...............тия що не вземат да се наредят на гол линията направо
"Паркирането на автобуса" доколкото си спомням си е изцяло ваш патент,така че...няма какво да се оплаквате![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

smoothc написа:Re: Висша Лига: Челси - Манчестър Юнайтед, Неделя 19.01.2014 г.
от smoothc на 19 Яну 2014 19:19
Честита победа!
Тоя момент го чака от 1-2 месеца да направи анализа си колко сме слаби.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта