ВЛ: Челси - Кристъл Палас / 29.08.2015г. / 17:00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ: Челси - Кристъл Палас / 29.08.2015г. / 17:00ч.
Работата е доста зле - отдавна не съм виждал Челси толкова зле в защита
След като изравнихте, вместо да се натисне за втори, ония вкараха с първата атака, надигравайки защитата, все едно са срещу Дагенъм енд Редбридж ( да не се обидят, ако има техни фенове
) . Иванович е трагедия 4-ти пореден мач от началото и все така си е титуляр
Това не е нормално. Напред си играят едни и същи всеки мач, явно не са във форма, малко поосвежаване трябва - видя се, че Лофтъс и оня JFK
не са никак зле, особено бразилеца ... Следва тегав мач на "Гудисън парк" ... и там ако не биете, ще се наложи пак ние да ви реанимираме

Леевски, оле
- sinqkrepost1914
- Контакти:
На едно дередже сме с вас .. пълна пародия падаме от средняци и то като домакини 
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
и какво стана сега?!
Челси не заслужавали този резултат ?!
Съдията не дал дузпа за нас?!
нямам думи, Моуриньо затъва все повече и повече в очите на малкото останали фенове, които го боготворяха ...
предполагам ако така продължава, ще стане за смях след година и никой няма да го уважава
Челси не заслужавали този резултат ?!
Съдията не дал дузпа за нас?!
нямам думи, Моуриньо затъва все повече и повече в очите на малкото останали фенове, които го боготворяха ...
предполагам ако така продължава, ще стане за смях след година и никой няма да го уважава
Kолко да са малко феновете му? Просто моментът е труден и изпълзяха всички, които чакаха да изпълзят.
Като се има предвид, че съскахте миналата година, когато станахме шампиони, то сега си представям какъв триумф е . Просто управлението на Роман Абрамович доведе много изкуствени фенове, които са свикнали на постоянни мениджърски рокади и много купи. Така сте закърмени и това е проблем. Мислите, че всичко се решава с едно уволнение. После мрънкате и си искате пак я Моу, я Карлето, ама е вече късно. Единия се мина, да се върне, другия няма да се върне никога при нас.
Моуриньо за нас е като САФ за МЮ. Най-добрият мениджър в историята на Челси. Аз не съм видял някой да пищи против САФ, нищо че имаха слаби сезони. Ай стига ревахте, ако има нещо да става - ще стане и без рев.
Затъвал, глупак бил, за смях бил станал. Той човека след нас ще си намери нещо по-добро, а ние отдавна сме си за смях, за жалост.
Като се има предвид, че съскахте миналата година, когато станахме шампиони, то сега си представям какъв триумф е . Просто управлението на Роман Абрамович доведе много изкуствени фенове, които са свикнали на постоянни мениджърски рокади и много купи. Така сте закърмени и това е проблем. Мислите, че всичко се решава с едно уволнение. После мрънкате и си искате пак я Моу, я Карлето, ама е вече късно. Единия се мина, да се върне, другия няма да се върне никога при нас.
Моуриньо за нас е като САФ за МЮ. Най-добрият мениджър в историята на Челси. Аз не съм видял някой да пищи против САФ, нищо че имаха слаби сезони. Ай стига ревахте, ако има нещо да става - ще стане и без рев.
Затъвал, глупак бил, за смях бил станал. Той човека след нас ще си намери нещо по-добро, а ние отдавна сме си за смях, за жалост.
Тони написа:Kолко да са малко феновете му? Просто моментът е труден и изпълзяха всички, които чакаха да изпълзят.![]()
+1
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
Аз съм "за" да се казват нещата такива каквито са. Свободни съчинения, кой е глупав, кой затъвал - въобще не ме интересуват.
Искам Моуриньо да покаже малко характер и да се лиши от някои хора. Част от философията му е да има верни бойци, които винаги са на негова страна, но това трябва да се промени. Нека наложи Кенеди и Баба. Да преструктурира отбраната и да опита да ни стабилизира. Сигурен съм, че ще се вдигнем, както съм сигурен, че няма да станем шампиони тази година. Обаче, знаете ли какво? Ние така или иначе нямаме традицията да сме шампион постоянно.
Искам Моуриньо да покаже малко характер и да се лиши от някои хора. Част от философията му е да има верни бойци, които винаги са на негова страна, но това трябва да се промени. Нека наложи Кенеди и Баба. Да преструктурира отбраната и да опита да ни стабилизира. Сигурен съм, че ще се вдигнем, както съм сигурен, че няма да станем шампиони тази година. Обаче, знаете ли какво? Ние така или иначе нямаме традицията да сме шампион постоянно.
Моментът е гаден и труден, но аз вярвам в Моу. Няма безгрешни хора. Не е най-лошото нещо на света да загубиш няколко срещи. Обичам Моу, а не го боготворя, само когато е на върха. Търпение, търпение. Нещата бързо се променят. Миналата година с този състав бяхме шампиони с 10 точки, а сега сме с антирекорд за начало на кампания, т.е. границата е тънка. Оскар се връща и ги почваме 
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
гледам повечето обвиняват Азар, бил далече от Роналдо и Меси и т.н - вие гледахте ли последните 2 мача на Реал и Барса и двамата са както е Азар в момента. Разликата е че там има други звезди които да направят разликата в мача, докато при нас всеки разчита на Азар и когато той е в слаба форма, виждате какво става.
Друго нещо вчера гледах и мача на Челси и на Реал - и пред двата отбора имаше затворил се отбор. Само че разликата беше от земята до небето, Реал излезнаха и направо смачкаха Бетис, напред всеки се движеше, пасове с по 1-2 и хубави атаки, докато при нас самата мисъл за атака я няма. Играчите незнаят какво да правят напред.
Друго нещо вчера гледах и мача на Челси и на Реал - и пред двата отбора имаше затворил се отбор. Само че разликата беше от земята до небето, Реал излезнаха и направо смачкаха Бетис, напред всеки се движеше, пасове с по 1-2 и хубави атаки, докато при нас самата мисъл за атака я няма. Играчите незнаят какво да правят напред.
Добре, ти сериозно ли? Правиш ли някаква разлика между играчите на Челси и Реал. А между институцията Реал и нас? Да бе, кажи ми, че се ебаваш!
това ти казвам, че дори и Роналдо и Меси да са в слаба форма пак има кой да движи нещата напред, докато при нас хората само на Азар разчитат.